Τελευταια Νεα

5 Δεκ 2015

Κέρδισε το φαβορί...Ναυπακτιακός - Α.Ο.Χάλκειας 4-0

Φωτο: Λαμπρινή Τσιλιγιάννη 
Nτέρμπι μόνο για το πρώτο ημίχρονο ήταν τελικά η αναμέτρηση του Ναυπακτιακού με τον ΑΟΧάλκειας στο Παπαχαραλάμπειο.  Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι αισθητά καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο πήραν προβάδισμα στο σκορ  λίγο πριν τα μισά του αγώνα χάρις σε ένα εκπληκτικό γκολ του Βρουσάι που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκασούκα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 46’,  όμως ο Αλμπάνης νικήθηκε εξ’ επαφής από τον Ανδρεόπουλο που κράτησε το 1-0. Λίγο αργότερα στο 54’ ο Γκασούκας ανέτρεψε τον Πιστιόλη και ο διαιτητής Ματσούκας καταλόγισε πέναλτι, το οποίο όμως δεν αξιοποίησε ο Καζανάς στέλνοντας την μπάλα άουτ, δίνοντας έτσι  παράταση στο ενδιαφέρον των φιλάθλων,  αφού το εύθραυστο 1-0 παρέμεινε. Στο τελευταίο ημίωρο ωστόσο όλα κρίθηκαν, αφού οι παίκτες του Γιάννη Πανουργιά έστειλαν τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα φτάνοντας χωρίς άγχος τελικά στη νίκη με ευρύ σκορ . Στο 66’ ο Ανδριστόπουλος πέτυχε το 2-0, στο 77’ ο Ψυχογιός ανέβασε το δείκτη στο 3-0 για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με ένα όμορφο γκολ του Καμμένου στο 77’ που διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα για τους φιλοξενούμενους το σουτ του Θ. Καλαβρουζιώτη όμως ο Ανδρεόπουλος το εξουδετέρωσε στερώντας από την ομάδα Χάλκειας το γκολ της τιμής.
Το φιλμ του αγώνα
6’ Ύστερα από φάουλ του Κάκκου η κεφαλιά του Αλμπάνη περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
21’ Κοντινή κεφαλιά του Φλέγγα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη καταλήγει λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
26’ Από φάουλ του Ανδριτσόπουλου και κεφαλιά του Δημόπουλου η μπάλα περνά ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι όμως κατά περίεργο τρόπο καταλήγει στο βάθος της εστίας του Γκασούκα από κάποια τρύπα προφανώς που υπήρχε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
28’ Ο Γκασούκας αποκρούει σε κόρνερ εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη
36’ Ο Πισιόλης από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΑΟΧάλκειας που αποκρούει
45’ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Βρουσάι με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και αφού χτυπά στο έδαφος καταλήγει στον ουρανό των διχτύων του Γκασούκα.
46’ Ο Ψυχογιός κερδίζει την μπάλα από τον Βρουσάι και δίνει έτοιμο γκολ στον Αλμπάνη, ο οποίος όμως εξ΄επαφής δεν μπορεί να νικήσει τον Ανδρεόπουλο που αποκρούει στην αριστερή του γωνία.
54’    Ο Γκασούκας ανατρέπει τον Πιστιόλη και ο διαιτητής Ματσούκας καταλογίζει  πέναλτι. Ο  Καζανάς αστοχεί στην εκτέλεσή του στέλνοντας την μπάλα άουτ
56’ Από κόρνερ του Βρουσάι ο Πιστιόλης  με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
66’ ΓΚΟΛ 2-0 Ο Ανδριτσόπουλος διπλασιάζει τα τέρματα του Ναυπακτιακού αφού η μπάλα ύστερα από την απόκρουση του Γκασούκα σε φάση τετ α τετ κοντράρει πάνω και καταλήγει στα δίχτυα αφού ο Διαμαντόπουλος δεν μπορεί να τις αλλάξει τροχιά.
67’ Δυνατό σουτ του Καραγιάννη καταλήγει άουτ
70’ ΓΚΟΛ 3-0 Ο Ψυχογιός προλαβαίνει την έξοδο του Γκασούκα και αφού ευνοείται από την κόντρα προωθεί την μπάλα στην κενή εστία του ΑΟΧάλκειας.
77’ ΓΚΟΛ 4-0 Ο Καμμένος με εντυπωσιακό  σουτ στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα του ΑΟΧάλκειας δεν του αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης και  διαμορφώνει το τελικό 4-0.
81’ Ατομική ενέργεια και  σουτ του Θ. Καλαβρουζιώτη στη δεξιά γωνία αποκρούεται από τον  Ανδρεόπουλο, ο οποίος στερεί από την ομάδα της Χάλκειας το γκολ της τιμής.
Φωτο: Λαμπρινή Τσιλιγιάννη 
Εύκολο έργο για τον διαιτητή Ματσούκα (Καλύβας-Μπακάκη)   
Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδριόπουλος, Καζανάς, Βρουσάι, Φλέγγας, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης , , Καλαβρουζιώτης (75’ Γιαννόπουλος), Ανδριτσόπουλος (75′ Δημητρακόπουλος), Καμμένος, Πιστιόλης (67’ Ψυχογιός)
Α.Ο. Χάλκειας( Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Κάπο, Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς (52’ Δαδάνης), Καζανάς, Κυρίτσης (λ.τ 40’ Χαντζηανδρέου),Ψυχογιός, Κάκκος (56’ Καλαβριζιώτης), Καλαβρουζιώτης, Γιαβρούτας, Αλμπάνης.

http://www.nafpaktianews.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.