Τελευταια Νεα

23 Νοε 2015

Έχασε την ευκαιρία το Μεσολόγγι 2008...1 - 1 με τον Ίκαρο Πετρωτού

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας Μεσολόγγι 2008 με την ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού που έγινε στο  EMILEON SportCenter. Η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του αέρα και της δυνατής βροχής, έληξε με 1 - 1.
Η ομάδα του Γιάννη Γουλή άνοιξε το σκορ στο 86΄ με γυριστό από τη γωνία της περιοχής της Ρούλας Πούλιου, όπου η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Η ομάδα της Πάτρας ισοφάρισε στο 94΄ με σουτ της Καρφάκη, με τους ανθρώπους του Μεσολογγίου να διαμαρτύρονται όμως για επιθετικό φάουλ πάνω στην τερματοφύλακα Νταβαντζή από την Παντέλη, μετά από την εκτέλεση κόρνερ της Ανδριτσοπούλου και πριν η μπάλα καταλήξει στη σκόρερ.
Η ομάδα του Μεσολογγίου διαμαρτύρεται για δύο ακόμα φάσεις. Η πρώτη στο 60΄ όταν η Λίπο βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ  και ο διαιτητής ενώ αφήνει το πλεονέκτημα, σφυρίζει και γυρίζει την φάση πίσω και καταλογίζει φάουλ υπέρ της ομάδας του Μεσολογγίου και η δεύτερη στο 85΄ όταν σε σούτ εντός της περιοχής της Γρίβα η Καλημέρη απέκρουσε σαν τερματοφύλακας αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.


ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 (Γιάννης Γουλής): Νταβαντζή, Γρομητσάρη, Κάππα Ε. (82΄ λ.τ. Σωτηρίου Ν.), Μόκκα Μ., Γεωργαρά, Ρισβά, Αυγέρη (75΄Αβράμπου), Πρασσά, Πούλιου Ρ., Γρίβα, Ευθυμίου (46΄ λ.τ. Λίπο).


ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Κώστας Καψάλης):
Κολοβού Δ., Μήλα, Κολοβού Μ., Καρφάκη, Καλημέρη, Κουτσοκωστή, Μιχαλοπούλου (75΄Κωστάκη), Αλεβίζου, Ανδριτσοπούλου, Μπανιά (57΄Παντέλη), Γαλάνη (85΄Αρβανιτάκη).


πηγή: mesologgisport.blogspot.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.