Τελευταια Νεα

4 Οκτ 2015

Πέρασε από την Κατούνα ο Παναμβρακικός

Το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε ο Παναμβρακικός Μπούκας που κέρδισε μέσα στην Κατούνα τη Μεδεών με σκορ 1 - 0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Δημήτρης Τσιτσομήτσος στο 72ο λεπτό. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα της Μπούκας βρίσκεται με 6 βαθμούς στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ η Μεδεών δεν έχει βαθμό μετά από δύο παιχνίδια.
Η ομάδα της Κατούνας μπήκε αποφασισμένη να πιέσει και στο 8΄ ο Μπρούμος έκανε ατομικό ενέργεια, όμως στην τελική προσπάθεια έκανε αδύναμο σουτ με το Ρόκκο να μαζεύει εύκολα τη μπάλα. Στο 13΄ ο Τσιτσομήτσος σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Μπουμπούλης έδιωξε με τα πόδια. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπρούμος βρέθηκε απέναντι από το Ρόκκο, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δύο ευκαιρίες, όμως ο Μπουμπούλης και στις δύο περιπτώσεις από κοντά νίκησε τους επιθετικούς του Παναμβρακικού. Στο δεύτερο μέρος ο Παναμβρακικός πίεσε, είχε φάσεις και πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση στο 72΄ με τον Τσιτσομήτσο να δέχεται τη μπάλα και να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, όπου έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, όμως στο 83΄ ο Ρόκκος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Νάκου και στο 88΄ η κεφαλιά του Μίλτου Λιότσου μετά από σέντρα του Νάκου πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Γιώργος Λιότσος):
Μπουμπούλης, Νάκος, Μούχας, Ζωγάκης, Μαυρομμάτης (Τζαβίδης), Νεοφώτιστος, Λιότσος Μ., Λιότσος Β., Τατσέλος, Γουρουνάς (Θεοδωρέλος), Μπρούμος (Λιότσος Δ.).

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Λάμπρος Τραγουδάρας): Ρόκκος, Παπανίκος, Ζαβιτσάνος, Ζήσης, Μπεκατώρος, Στάμος, Μακρής, Δράκος (Αργύρης), Κυρόσιμος, Φίλος (Καραλής), Τσιτσομήτσος (Τσιάκαλος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.