Τελευταια Νεα

3 Οκτ 2015

Νικηφόρο πέρασμα Αρη από Γραμματικού


Ντουμπλάρισε τις νίκες του ο Άρης Αιτωλικού καθώς επιβλήθηκε με σκορ 1-2 στη Γραμματικού επί του τοπικού Αχιλλέα.
Τα γκολ για τον ΑΡΗ πέτυχαν οι Κούσουλας Νίκος στο 21' και Καραδήμας Βαγγέλης στο 65' ο Αχιλλέας Γραμματικούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κουζέλη Κ. στο 55'. Η ομάδα του ΑΡΗ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ επίσης είχε την κατοχή της μπάλας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πέρασε με νίκη μέσα από μια δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας του 1ου ομίλου. 
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού: 
Στο 7' και 11' τα φάουλ του Μπανάκα Σ, πέρασαν χωρίς να απείλησουν ιδιαίτερα την εστία του Κούσουλα Ε, Στο 20' διπλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ στη σέντρα του Σεραφίγκου ο Καβαλιέρης Ν, σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι νέα σέντρα του Φούντα Μάκη ο Κρέτσης προλαβαίνει τον Καβαλιέρη. Στο 21' γκολ για τον ΑΡΗ εκτέλεση κόρνερ του Κάκου Α, ο Κούσουλας Νίκος κερδίζει στον αέρα τους αμυντικούς του Αχιλλέα Γραμματικούς για το 0 - 1 Στο 29' το τετ-α-τετ Φράγκου Γ, Κρέτση Β, βρίσκει νικητή τον τερματοφύλακα τον γηπεδούχων Στο 31' νέο σουτ Φράγκου Γ αποκρούει ο Κρέτσης Στο 40' ο Μπανάκας νικιέται από τον Κούσουλα Ε, και οι αμυντικοί προλαβαίνουν τον Κουζέλη Κ, με δύο προσπάθειες του Φράγκου Γ. έκλεισε το πρώτο μέρος.Στο 47' ωραίο σουτ από τον Κουζέλη Κ, ελάχιστα έξω Στο 55' κόρνερ του Μπανάκα Σ, σουτ από τον Κουζέλη Κ και ισοφάριση 1-1 για τον Αχιλλέα Γραμματικούς Στο 65' φάουλ από πλάγια θέση του Φούντα Μ, ο Κρέτσης αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού αλλά ο Καραδήμας Β, που καιροφυλακτούσε βάζει τον ΑΡΗ μπροστά στο σκορ 1-2 Στο 75' γέμισμα στην περιοχή του Αχιλλέα λάθος του Κρέτση, οι αμυντικοί προλαβαίνουν από κοντά Σεραφίγκο & Φράγκο Γ. Στο 79' κάθετη πάσα Σεραφίγκου στον Φράγκο νικητής της μονομαχίας πάλι ο Κρέτσης 85' ωραίο μπάσιμο του Φούντα Μ. γύρισμα στην κενή εστία δεν προλαβαίνει ο Σεραφίγκος Στο 93'' κόκκινη κάρτα στον Βίβα Β, για διαμαρτυρία και τέλος του παιχνιδιού.Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Γραμματικούς. 
Άριστη η διαιτησία των ΤΣΟΠΛΑΚΟΥ – ΜΠΑΚΑΚΗ - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ. 

Αχιλλέας Γραμματικούς (Θεοδωρόπουλος Κ.): Κρέτσης Β, Δρόσος Π,Κουλουκούρας Β, Τσουκάλης Η, Κουλουκούρας Θ(Κουνέλης) Κουζέλης Κ(Κανατσούλης)Κουζέλη Δ,Θεοδωρόπουλος Αθ,Μπανάκας Σπ, Κουλουκούρας Δ(Βίβας) 
Άρης Αιτωλικού (Θεοδοσίου Δημήτρης): Κούσουλας Ε, Καραδήμας Ε. Φούντας Μ. Παναγιωτόπουλος Ι. Κούσουλας Ν. Φράγκος Α. Καβαλιέρης Ν.Φράγκος Γ. Σεραφίγκος Ι. Κάκος Ά. Καρέτσος
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.