Τελευταια Νεα

4 Αυγ 2015

Σάρωσε τις νίκες η ομάδα πυγμαχίας του Fight Club Kakarelis στο Warrior Night

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε η Kakarelis team την παρουσία της στο Warrior Night που έγινε στην Κουρούτα το Σάββατο 1 Αυγούστου. Ο σύλλογος συμμετείχε με 4 αθλητές σε αγώνες πυγμαχίας έχοντας απολογισμό ισάριθμες νίκες με 1 νοκ άουτ και με έναν αθλητή στα low kicks που γνώρισε την ήττα με μικρή διαφορά.
Οι αθλητές του Συλλόγου πραγματοποίησαν εκπληκτικές εμφανίσεις ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στη διοργάνωση, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μετά το τέλος των αγώνων υπήρξε κόσμος που ήθελε να φωτογραφηθεί με τους αθλητές, που είχαν εξαιρετική τεχνική.
Η διοργάνωση συνολικά ήταν πολύ καλή όπως και η διαιτησία, καθώς υπήρχαν αρκετοί έμπειροι διαιτητές.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο σύλλογος είχε τις εξής συμμετοχές:
Τσακανίκας Θωμάς. Εξέπληξε τους πάντες πραγματοποιώντας το πιο γρήγορο νοκ άουτ της χρονιάς με ένα δυνατό κροσέ στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα.
Μυζήθρας Δημήτρης. Κέρδισε με ομόφωνη απόφαση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Πιστόπουλο, έναν αθλητή που θεωρείται από τους καλύτερους ανερχόμενους στην Ελλάδα. Στον αγώνα ξεσήκωσε τον κόσμο, ενώ η τεχνική του ήταν υψηλού επιπέδου όπως και του αντιπάλου του.
Παπαδόπουλος Κώστας. Δικάιως συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους πυγμάχους στην κατηγορία των 69 κιλών. Είχε απέναντί του έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, έκανε τρομερό αγώνα παίζοντας εκπληκτική πυγμαχία και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση.
Κουτρούμπας Γιώργος. Πρόκειται για ένα νέο ταλέντο της Kakarelis team. Έπαιξε εξαιρετική πυγμαχία με πολύ καλά σερί και πολύ καλή μέση και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση.
Τσιριμώκος Χρήστος. Καλή εμφάνιση σε αγώνα low kicks και ήττα με μικρή διαφορά από έναν εξαιρετικό αντίπαλο.
Ο Παπαδόπουλος και ο Τσακανίκας είναι επαγγελματίες αθλητές πυγμαχίας και ανήκουν στον ΣΕΠ του κυρίου Στεφανόπουλου.
Και σε αυτή τη διοργάνωση το Fight Club Kakarelis εκπροσώπησε επάξια το Νομό μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Νίκο Κακαρέλη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και αναδεικνύει το σύλλογο σε κορυφαίο στη Δυτική Ελλάδα στις πολεμικές τέχνες και μέσα στους κορυφαίους στην Ελλάδα. 







 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.