Τελευταια Νεα

4 Αυγ 2015

Ξεκίνημα για τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Απόλλων Δοκιμίου. Παρόντες οι διοικούντες της ομάδας, ο προπονητής Θόδωρος Λαυράνος και οι παίκτες της ομάδας. Πριν την πρώτη προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Λάμπρο Τηλιγάδα, ιερέα του Δοκιμίου και στη συνέχεια ο πρόεδρος Χρήστος Καζαντζής μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τους ευχαρίστησε που δέχτηκαν να αγωνιστούν με τα χρώματα του Απόλλωνα αφιλοκερδώς, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα θα έχει μια καλή πορεία. 
Στην προπόνηση που ακολούθησε πήραν μέρος 16 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Μακρής, που είναι το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ενώ απουσίαζαν οι παίκτες που είναι στρατευμένοι και όσοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού. Τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις του Απόλλωνα θα βρίσκεται και ο γυμναστής Νίκος Φαναριώτης, ενώ στην ομάδα υπάρχουν ακόμα επαφές για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. 
Οι προπονήσεις πλέον θα είναι καθημερινές στο γήπεδο του Απόλλωνα και στο βοηθητικό της ομάδας και θα ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες, προκειμένου ο Θόδωρος Λαυράνος να δουλέψει με το υλικό που υπάρχει και να έχει έτοιμη την ομάδα στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Τέλος έγινε γνωστό ότι ο Απόλλων θα δώσει το πρώτο του φιλικό στις 13 Αυγούστου με αντίπαλο τον Άρη Αιτωλικού.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.