Τελευταια Νεα

1 Αυγ 2015

Φλόγα Παλαιομάνινας: Τα δεδομένα για το υπάρχον ρόστερ

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η νέα κατάσταση στη Φλόγα Παλαιομάνινας όλο το βάρος πέφτει στη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χρήστος Βασιλείου έχει μιλήσει με κάποιους παίκτες, κάτι που έχουν κάνει και οι άνθρωποι της Διοίκησης, ενώ βάρος πέφτει και στους παίκτες που έχουν παραμείνει στην ομάδα. 
Τα δεδομένα που υπάρχουν φέρνουν κοντά σε ανανέωση αρκετούς παίκτες και πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι πρώτες ανανεώσεις.
Οκτώ ποδοσφαιριστές που δεν ανήκαν από το ξεκίνημα της καριέρας τους στη Φλόγα αυτή τη στιγμή έχουν το δελτίο τους στην ομάδα και έχουν δεχτεί πρόταση να συνεργαστούν και τη νέα χρονιά με την ομάδα. 
Πάμε όμως να δούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Νίκος Ταράτσας: Οι πληροφορίες για τον 27χρονο γκολκίπερ αναφέρουν πως σκέφτεται την πρόταση της Φλόγας και αναμένεται να απαντήσει μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Βασίλης Καϊπάνος: Μοιάζει να είναι κοντά σε αποχώρηση. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς αλλά με επαγγελματικές υποχρεώσεις του νεαρού γκολκίπερ.

Αντώνης Τραγουλιάς: Ο παίκτης περίμενε τη Φλόγα, δέχτηκε πρόταση συνεργασίας και οι πιθανότητες συνεργασίας είναι πάρα πολλές.

Βασίλης Ζαχαράκης: Μοιάζει να είναι έτοιμος να συνεχίσει. Από την αρχή υπήρχε η διάθεση να περιμένει και να δίνει προτεραιότητα στη Φλόγα και μένει να ανακοινωθεί επίσημα.

Γιώργος Καντάνης: Ήταν στη μεταγραφική λίστα πάρα πολλών ομάδων, όμως ξεκαθάριζε πως πρώτη επιλογή του είναι η Φλόγα. Φέρεται να έχει πει το "ναι" και να μένει η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Σπύρος Νούλας: Ένας ακόμη παίκτης που είχε δώσει προτεραιότητα στη Φλόγα. Περίπου ίδια περίπτωση με το Ζαχαράκη και μένουν τα τυπικά για να συνεχίσει.

Άρης Ξευγένης: Έμοιαζε να έχει μοιρασμένες πιθανότητες παραμονής. Ο Βασιλείου τον θέλει και πιθανότατα του το έχει ξεκαθαρίσει και πλέον είναι κοντά σε συμφωνία.

Σωτήρης Κόκκαλης: Απασχόλησε αρκετές ομάδες, όμως περίμενε τη Φλόγα. Μάλλον θα συνεχίσει στην ομάδα και μένει να ανακοινωθεί και επίσημα. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.