Τελευταια Νεα

30 Αυγ 2015

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για την Κ20 του Παναιτωλικού

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ20 της Super League η ομάδα του Παναιτωλικού αναδίχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με σκορ 3 - 3 στο παιχνίδι που έγινε στο Emileon. 
Η ομάδα του Παναιτωλικού προηγήθηκε στο σκορ στο 12΄ με το Μωραΐτη, όμως στο 16΄ ο Βασίλης Αγγελόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε. Στο 34΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με το Βακράκο να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον Παναιτωλικό να μένει με 10 παίκτες. Όμως ο Κοντογιάννης με εκτέλεση φάουλ στο 44΄ έδωσε προβάδισμα στο σκορ στον Παναιτωλικό στο ημίχρονο. 
Στο 60΄ ο Παναιτωλικός πήρε διαφορά δύο τερμάτων με σουτ του Βασιλούδη. Στο 77΄ ο Γιώργος Αγγελόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 3 - 2 και στο 90΄ ο Στάικος με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3 - 3. 
Πολλες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι και παράπονα του Παναιτωλικού για τη διαιτησία, ειδικά για τη φάση του 34΄, όπου οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν υπερβολική την αποβολή του Βακράκου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Ζίγκηρης, Μιχάι, Σάαντο, Κοντογιάννης Ι., Μαργαρίτης (68’ Μυτιλήνης), Γιαννιώτης (72’ Νάκας), Βακράκος, Μωραΐτης, Βασιλούδης (81’ Μαλής).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαμπίρης, Ξηρός (76’ Πίσπας), Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου (46’ Μπουζούκης), Στάικος, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Νιούμαν, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης (67’ Παπανικολάου).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.