Τελευταια Νεα

14 Ιουλ 2015

Ανδρέας Τσάμης: Τους ευχαριστώ όλους και τους ευχομαι καλή συνέχεια

Με δήλωσή του ο Ανδρέας Τσάμης ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην Α.Ε. Βάλτου και ευχήθηκε στην ομάδα καλή συνέχεια. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στα όσα πέτυχε η ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και σε όλες τις προσπάθειες που έγιναν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Αποχωρώ από την Α.Ε. Βάλτου παίρνοντας μοναδικές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό μου. Εμπειρίες, συγκινήσεις, στιγμές και την αίσθηση ότι καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τα οράματα που είχαμε.
Νιώθω ότι μπορέσαμε αυτά τα δύο χρόνια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο καταφέρνοντας να προσελκύσουμε αρκετό κόσμο από την ευρύτερη περιοχή και να φέρουμε στο γήπεδο νέα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και αυτό είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Θεωρώ επίσης σημαντικά το ήθος και ο σεβασμός που επέδειξε η Α.Ε. Βάλτου τα χρόνια που ήμουν στο «τιμόνι» της.

Στην προσπάθεια αυτή φυσικά δεν ήμουν μόνος μου. Υπήρξαν σε αυτή την πορεία άνθρωποι που με όσα έκαναν ανέβασαν την ομάδα και της έδωσαν άλλο κύρος.

Πρωτεργάτης σε αυτή την προσπάθεια ο Φάνης Μαργαρίτης που σε αρκετά επίπεδα έδειξε πως πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα. Και όλα τα μέλη της Διοίκησης που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε.

Φυσικά δε μπορώ να μην αναφερθώ στον κόσμο της ομάδας. Ήταν πάντα δίπλα μας και μας έδινε την ώθηση που χρειαζόμασταν για να καταφέρουμε ότι πετύχαμε.

Μα πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους απόλυτους πρωταγωνιστές μας, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν και σε ορισμένες περιπτώσεις υπερέβαλλαν εαυτόν.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τα δύο υπέροχα χρόνια που περάσαμε και για το γεγονός ότι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Και εύχομαι στην Α.Ε. Βάλτου καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Φεύγω γεμάτος και με φίλους που θα κρατήσω μια ζωή.



Με τιμή



Ανδρέας Τσάμης
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.