Τελευταια Νεα

20 Ιουν 2015

Ο Ασπρογέρακας στο τιμόνι του Ομήρου

Ο Γιώργος Ασπρογέρακας θα είναι ο προπονητής που θα αντικαταστήσει το Δημήτρη Θεοδοσίου στον πάγκο του Ομήρου Νεοχωρίου. Η Διοίκηση του Ομήρου τόνισε σε ανακοίνωσή της πως υπήρξε ταύτιση απόψεων με τον έμπειρο τεχνικό, που είναι από το Νεοχώρι και έχει βρεθεί στους πάγκους ομάδων εθνικών κατηγοριών και ο Ασπρογέρακας θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη χρονιά. Πλέον στον Όμηρο ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, με την ομάδα να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ κ.ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016.
Ο κ.ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ,ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.