Τελευταια Νεα

20 Ιουν 2015

Ευχαριστεί τους ανθρώπους του Ομήρου ο Θεοδοσίου

Με ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Δημήτρης Θεοδοσίου ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του Ομήρου Νεοχωρίου και τόνισε πως είναι τιμή και χαρά που δούλεψε στην ιστορική ομάδα. Ο Θεοδοσίου ευχαρίστησε Διοίκηση, συνεργάτες και φιλάθλους και ευχήθηκε στον Όμηρο να βρίσκεται πάντα ψηλά, γιατί εκεί αξίζει.

Αναλυτικά:Με αφορμή την λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα του Ομήρου Νεοχωρίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκησή του και τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ηλία Μαυράκη που μου εμπιστεύθηκαν τις τύχες της ιστορικής ομάδας και την για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάστηκα μαζί τους γιατί πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους με μεγάλη αγάπη για την ομάδα και η σχέση μεταξύ μας θα παραμείνει φιλική πέραν της συνεργασίας.
Τα περισσότερα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής είχα την τύχη να δουλέψω με καλές διοικήσεις. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες διοικήσεις που έχω συνεργαστεί.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί ωραίες και μεγάλες στιγμές. Είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους.
Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, πρώτα τον Νίκο Κράνη που σε όλο αυτό το διάστημα δίπλα μου, όπως και τους Κώστα Λιαπίκο και Χρήστο Ζαπάντη. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον φροντιστή της ομάδας και υπεύθυνο του γηπέδου Γιώργο Καραδήμα, όπως επίσης και τον μόνιμο διοικητικό συνεργάτη όλα αυτά τα χρόνια και πολύ καλό φίλο Κώστα Λύτρα.
Να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο του Ομήρου για την αγάπη και την στήριξη που μου έδειξε..
Σε δύο θητείες στην ομάδα του Ομήρου που συνολικά έφτασαν τα τεσσερισήμισι χρόνια περίπου, κατακτήσαμε τέσσερις τίτλους δύο πρωταθλήματα 2010 και 2014 και δύο super cup τις ίδιες χρονιές. Κάθε αγωνιστική περίοδο η ομάδα έπαιρνε τίτλο, όπως έγινε και φέτος με την κατάκτηση του super cup. Στο διάστημα αυτό η ομάδα αγωνίστηκε μετά από δεκαεπτά χρόνια στο περιφερειακό πρωτάθλημα και παρά τις δυσκολίες, με τις φιλότιμες και αξιοπρεπείς προσπάθειες του τότε προέδρου και φίλου Δημήτρη Σερακιώτη, ο Όμηρος δεν τα κατάφερε για λίγο και από συγκυρίες να παραμείνει στην κατηγορία.
Για να φτάσουμε σε αυτά και να ξαναγίνει ο μεγάλος Όμηρος πρωταγωνιστής, ένα παιχνίδι ήταν αυτό το οποίο σημάδεψε την νεότερη ιστορία του. Ήταν το μπαράζ παραμονής στην Σταμνά. Ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό μου γιατί σηματοδότησε την μετέπειτα πρωταγωνιστική πορεία. Σαφώς και δεν γίνεται να μην αναφερθώ στον διοικητικό ηγέτη εκείνης της ομάδας τον κ. Κουρκουμέλη που η παρουσία του άλλαξε την ρώτα του σωματείου και συνδυάστηκε μετέπειτα με το πρωτάθλημα και την άνοδο.
Από τον Όμηρο Νεοχωρίου φεύγω σαν φίλος, (δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά) έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου, ότι εργάστηκα με συνέπεια απέναντι σε αυτό το μεγάλο σύλλογο σεβόμενος την ιστορία του και με μοναδικό γνώμονα πως θα πάμε ένα σκαλί παραπάνω. Ήθελα να δω την ομάδα στην Γ΄ Εθνική αλλά δεν τα καταφέραμε.
Θεωρώ μεγάλη τιμή που είχα τα ηνία της ομάδας αυτό το διάστημα και αισθάνομαι χαρούμενος γιατί βοήθησα με το πέρασμά μου και τους τίτλους που κατακτήσαμε, να γραφούν στο βιβλίο της ιστορίας της, καλές στιγμές, ακολουθώντας στην νεότερη εποχή τις χρυσές σελίδες που έγραψε την δεκαετία του ογδόντα η μεγάλη ομάδα του Ομήρου.
Να ευχηθώ στην διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας πάντα επιτυχίες και να έχουν την ομάδα ψηλά, γιατί ο Όμηρος είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να βρίσκεται ψηλά. 

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.