Τελευταια Νεα

26 Μαΐ 2015

Συνεχίζει την προετοιμασία ο ΝΟΜ για τον αγώνα “ΙΟΝΙΑΝ REGATTA 2015”



ΝΑΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ Ι. Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Κάνοε Καγιάκ , Ιστιοπλοΐα, Κολύμβηση, Αυτόνομη Κατάδυση.
Μέλος των ΕΟΚ-Κ,ΚΟΕ,ΕΙΟ  Κωδικός Αθλητικής Αναγνώρισης  ΙΖ 29
                           www.nommes.gr 
                                                                   
Δελτίο Τύπου
        
Οι προετοιμασίες για τον Ιστιοπλοϊκό αγώνα “ΙΟΝΙΑΝ REGATA 2015”, συνεχίζονται πυρετωδώς .
Ο αγώνας εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής  Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και είναι προγραμματισμένη μία ιστιοδρομία απόστασης περίπου 35ΝΜ, με αφετηρία το Μεσολόγγι και τερματισμό στην Ιθάκη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τις κατηγορίες πιστοποιητικών ORCi, IRC και ORC Club. Εκτός συναγωνισμού θα μπορούν να συμμετάσχουν και σκάφη τα οποία δεν διαθέτουν πιστοποιητικό αγώνων, οποιασδήποτε σημαίας. (o N.O.Μεσολογγίου θα ενεργοποιήσει τη Διεθνή Λέσχη Ιστιοπλόων που ίδρυσε το 2013)
Σκοπός του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου, υπό την αιγίδα του οποίου θα γίνουν οι εκδηλώσεις , είναι να θεσπισθεί η ιστιοδρομία ετησίως. Την ευθύνη από πλευράς δήμου την έχει ο Πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης και υπεύθυνος πολιτισμού κος Τάσος Σκαρμούτσος.
Ο δήμος ΙΠ Μεσολογγίου και  οι συνδιοργανωτές  Ν.Ο.Πατρών, Ν.Ο. Ρίου, Ν.Ο.Μεσολογγίου και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιθάκης, εστιάζουν στο να μη ξεθωριάσει η ιστορική μνήμη. Είναι ιστορικώς τεκμηριωμένο ότι στα χρόνια της επανάστασης του 1821, οι επτανήσιοι παρείχαν ασυλία στους αγωνιστές, στις οικογένειες τους  και ειδικότερα στους Μεσολογγίτες.  
Οι εκδηλώσεις αυτές δημιουργούν τους ανάλογους συνειρμούς και αυτό αποτελεί εξαιρετική τιμή για το Μεσολόγγι.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους πρωταγωνιστές του Ν.Ο.Πατρών καθώς και τους όλους τους άλλους για την τιμή που μας κάνουν.
Όποιοι  είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, τους πληροφορούμε ότι στο Βαθύ της Ιθάκης όπου και ο τερματισμός, θα υπάρξει τελετή λήξης . Την Παρασκευή προβλέπεται υποδοχή πληρωμάτων και ενημέρωση κυβερνητών στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μεσολογγίου στο λιμάνι.
Ως Δήμος ΙΠ Μεσολογγίου , καλούμε όλους τους δημότες να ενδιαφερθούν περισσότερο για την εξαιρετική τιμή, που όπως προαναφέραμε  γίνεται στο Μεσολόγγι.
 Πρόθεση συμμετοχής μπορείτε να δηλώνετε και τηλεφωνικώς στην γραμματεία του ΝΟΠατρών καθώς και την Γραμματεία του ΝΟΜεσολογγίου. Επίσης με mail στο sailingnop@gmail.com δηλώνοντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, το όνομα του σκάφους, τον κυβερνήτη, τον αριθμό πληρώματος καθώς και αριθμό ιστίων για όσα σκάφη διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό.
Ότι νεώτερο θα δημοσιεύεται στο sailingnop.blogspot.gr
Γραμματεία ΝΟΠατρών . Κολυμβητήριο ΝΟ Πατρών, Ακτή Δυμαίων
Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 - 19.00 και Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766
Γραμματεία ΝΟΜεσολογγίου Καθημερινά 10.00-14.00
Λιμάνι Μεσολογγίουυ  Τηλ. 2631026970 email: nommes@live.com


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.