Τελευταια Νεα

26 Μαΐ 2015

IOANIAN REGATTA 2015


Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών αναγγέλλει την διεξαγωγή του ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτής θαλάσσης «IONIAN REGATTA 2015», στις 30 Μαΐου του 2015. Ο αγώνας εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα της Ε.Ι.Ο. (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία) και είναι προγραμματισμένη μία ιστιοδρομία απόστασης περίπου 35ΝΜ, με αφετηρία το Μεσολόγγι και τερματισμό στην Ιθάκη. Οργανωτής του αγώνα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών και συνδιοργανωτές ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, ο ΑΟ Ιθάκης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου " ΙΑΣΩΝ ".
Τονίζουμε ότι ο αγώνας αυτός είναι μεγάλης ιστορικής σημασίας, και συμβολίζει την διαφυγή των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» στα Ιόνια Νησιά μετά την «Έξοδο», γίνεται για πρώτη φορά και ήδη ο Δήμος Μεσολογγίου τον 
εντάσει στο Πολιτιστικό του πρόγραμμα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τις κατηγορίες πιστοποιητικών ORCi, IRC και ORC Club. Εκτός συναγωνισμού θα μπορούν να συμμετάσχουν και σκάφη τα οποία δεν διαθέτουν πιστοποιητικό αγώνων, οποιασδήποτε σημαίας. (o N.O.Μεσολογγίου θα ενεργοποιήσει τη Διεθνή Λέσχη Ιστιοπλόων που ίδρυσε το 2013)
Η εκκίνηση της ιστιοδρομίας θα δοθεί το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 έξω από τον δίαυλο του Μεσολογγίου με κατεύθυνση την Ιθάκη. Αναλυτικές πληροφορίες για την διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν στην προκήρυξη η οποία εγκαίρως θα δημοσιευθεί.
Πρόθεση συμμετοχής μπορείτε να δηλώνετε και τηλεφωνικώς στην γραμματεία του ΝΟΠατρών καθώς και την Γραμματεία του ΝΟΜεσολογγίου. Επίσης με
mail στο sailingnop@gmail.com δηλώνοντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, το όνομα του σκάφους, τον κυβερνήτη, τον αριθμό πληρώματος καθώς και αριθμό ιστίων για όσα σκάφη διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό.
Ότι νεώτερο θα δημοσιεύεται στο
 sailingnop.blogspot.gr
Γραμματεία ΝΟΠατρών
 
Κολυμβητήριο ΝΟ Πατρών, Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ
Ώρες λειτουργίας:
 
Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 - 19.00και Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766
Γραμματεία ΝΟΜεσολογγίου
Καθημερινά 10.00-14.00
ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τηλ. 2631026970
 
email: nommes@live.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.