Τελευταια Νεα

24 Μαΐ 2015

Το γύρισε, το πήρε και ανέβηκε στην Α΄ ο Αλικυρναϊκός

Ο εντυπωσιακός τους τελευταίους μήνες Αλικυρναϊκος Αγίου Θωμά κέρδισε με 2 - 1 τον Ηρακλή Αστακού και βρίσκεται στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή έμεινε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα και έφτασε στη νίκη - άνοδο. Έτσι με 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα τελευταία 13 παιχνίδια η ομάδα του Αγίου Θωμά βρίσκεται στην Α΄ ΕΠΣΝΑ, ενώ ο Ηρακλής Αστακού μετά την ήττα της Α.Ε.Μ. θα περιμένει αν θα υπάρξει κάποια ομάδα που δε θα κατέβει για να καλύψει θέση στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ηρακλή έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσιώλη και το 0 - 0 έμεινε στα 45΄. Ο Τριάντης ήταν ο παίκτης που με πλασέ στο 48΄ έδωσε προβάδισμα στον Ηρακλή Αστακού. Στο 65΄ ο Αχτύπης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Ρηγάλου σε σουτ του Καρβέλη και με κοντινό πλασέ έκανε το 1 - 1. Το σκορ αυτό βόλευε τον Αλικυρναϊκό που όμως δε στάθηκε μόνο σε αυτό και δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Αθανασόπουλος με πλασέ "σφράγισε" την άνοδο κάνοντας το 2 - 1. 

ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Τσιώλης, Γιαννόπουλος (56΄Κέσκος), Καρβέλης, Ζέρβας, Ψαθάς, Κάκκος, Βασιλείου (85΄Νικολόπουλος), Μπαλαμπάνης, Αθανασόπουλος, Αχτύπης, Τριφιάτης (89΄Δενδρινός).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιώργος Λαδάς - Ξενοφώντας Αθανασούλας): Ρηγαλος, Τριάντης, Λιβάνης, Παπαζήσης, Γκάτσης, Ταφάνι, Μπαρμπαρούσης (46΄Γεωργούσης), Λιβάνης Β, Κοντοζήσης (70΄Λαδας), Κοτρότσος, Τριάντης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.