Τελευταια Νεα

25 Μαΐ 2015

Νίκησε και περιμένει η Α.Ε. Βάλτου



Η Α.Ε. Βάλτου κέρδισε με 4 – 2 τη Θύελλα Παραβόλας, κατέκτησε την πρώτη θέση στα μπαράζ των τριταθλητριών της Β΄ Κατηγορίας και περιμένει να δει αν θα αδειάσουν δύο θέσεις στην Α΄ ΕΠΣΝΑ για να πάρει την άνοδο. Η ομάδα του Ανδρέα Τσάμη είχε σε πολύ καλή μέρα το Βαγγέλη Τσιάκαλο, που σημείωσε τρία γκολ και έδωσε μία ασίστ, ενώ πολύ καλοί ήταν επίσης οι Τύμπας και Βαϊνάς που βοήθησαν αρκετά. Μάλιστα ο Θεόδωρος Βαϊνάς χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους την ώρα που έγινε αλλαγή στο 73ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά η Θύελλα είχε παίκτες – «κλειδιά» σε μέτρια μέρα και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.
Η Α.Ε. Βάλτου προηγήθηκε στο 25΄ με τον Τσιάκαλο, η Θύελλα ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Σταματελόπουλου στο 40΄, όμως το ημίχρονο έληξε με 2 – 1 χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Τύμπα στο 45΄. Ο Τσιάκαλος στο 59΄ και στο 67΄ εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Τύμπα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4 – 1 και το τελικό 4 – 2 διαμόρφωσε στο 81΄ με σουτ έξω από την περιοχή ο Λευτέρης Σταμάτης.

Το φιλμ του αγώνα.

Ο Θώδης περνάει κάθετη πάσα στον Τύμπα που από πολύ πλάγια αριστερά σουτάρει άουτ.
17΄ Σουτ του Καλαμπαλίκη έξω από την περιοχή φεύγει πάνω από το δοκάρι.
18΄ Σουτ του Γιαννακά έξω από την περιοχή φεύγει άουτ.
25΄ Γκολ. Ο Τύμπας περνάει κάθετη πάσα στο Βαγγέλη Τσιάκαλο που μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και κάνει το σουτ για το 1 – 0.
27΄ Φάουλ του Γιώργου Νέστωρα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Πριτσούλης.
38΄ Κόρνερ του Γιώργου Νέστωρα κεφαλιά του Ζώη έφυγε άουτ.
40΄ Γκολ. Ο Αλ Γιουσέφ εκτελεί φάουλ με πάσα στο Ρεπανίδα που κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Δημήτρης Νέστωρας διώχνει, αλλά η μπάλα φτάνει στο Σταματελόπουλο που από κοντά κάνει με πλασέ το 1 – 1.
44΄ Ατομική ενέργεια του Ρεπανίδα και σουτ με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.
45΄ Γκολ. Ο Βαϊνάς με κάθετη πάσα βρίσκει το Βαγγέλη Τσιάκαλο που μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και πασάρει στον Τύμπα που με πλασέ κάνει το 2 – 1.
52΄ Ο Θώδης πασάρει στον Τύμπα που σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει.
59΄ Γκολ. Ο Τύμπας πασάρει κάθετα στο Βαγγέλη Τσιάκαλο, οι αμυντικοί της Θύελλας σταματάνε για φάουλ, όμως η μπάλα έχει περάσει στον παίκτη της Α.Ε. Βάλτου που απέναντι από τον Πριτσούλη κάνει το 3 – 1.
65΄ Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Α.Ε. Βάλτου ο Λευτέρης Σταμάτης κάνει το σουτ και ο Στέλιος Ζαχαράκης διώχνει πάνω στη γραμμή.
67΄ Σέντρα του Γιώργου Δρόσου ο Σταματελόπουλος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.  
67΄ Γκολ. Ο Τύμπας σεντράρει από αριστερά στην περιοχή και ο Βαγγέλης Τσιάκαλος από πλάγια δεξιά με σουτ κάνει το 4 – 1.
75΄ Ατομική ενέργεια του Φραγκούλη που σουτάρει έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
78΄ Κόρνερ Τύμπα κεφαλιά Στέλιου Ζαχαράκη η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
80΄ Σουτ του Μπαρδάκη φεύγει άουτ.
81΄ Γκολ. Ο Λευτέρης Σταμάτης με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4 – 2.
82΄ Σουτ του Αντωνίου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Πριτσούλης.
87΄ Ο Αλ Γιουσέφ πασάρει στο Ρεπανίδα που κάνει το πλασέ από αριστερά μέσα στην περιοχή και αποκρούει ο Δημήτρης Νέστωρας.
88΄ Μακρινό σουτ του Λευτέρη Σταμάτη φεύγει ελάχιστα αουτ.
89΄ Σουτ του Ρεπανίδα η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Ανδρέας Τσάμης): Νέστωρας Δ., Τσάκαλος, Ζώης, Νέστωρας Γ., Ζαχαράκης Σ., Μαργαρίτης, Τσιάκαλος, Ψωμοδότης (76΄ Αντωνίου), Θώδης (74΄ Ζαχαράκης Κ.), Τύμπας, Βαϊνας (73΄ Ζαχαράκης Κ.)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Θεόδωρος Μουχάνης): Πριτσούλης, Γιαννακάς, Καλαμπαλίκης (70΄ Σελιμάς), Σταματελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σταμάτης Γ., Ρεπανίδας, Αλ Γιουσέφ, Σταμάτης Ε., Μπαρδάκης, Δρόσος Γ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.