Τελευταια Νεα

12 Μαΐ 2015

Πέμπτη τα εισιτήρια του φιλικού με Ολυμπιακό


Φιλικό με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης θα δώσει ο Παναιτωλικός το Σάββατο.
Το φιλικό ζήτησε η ομάδα του Πειραιά έτσι ώστε να έχει ένα δυνατό τεστ και να μείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο μια εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.
Από την Πέμπτη και μετά θα αρχίσουν να διατίθενται τα εισιτήρια για το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό που τιμώνται στα 5 ευρώ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το φιλικό του Σαββάτου (16/5 και ώρα 19:30) ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25, από την Πέμπτη 14/5 έως την Παρασκευή 15/5 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 και το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα. Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 14/5 από τις 10 το πρωί έως την εξάντλησή τους. 
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου, με την επίδειξη ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας. Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Τα έσοδα ως γνωστόν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.