Τελευταια Νεα

3 Μαΐ 2015

Βήμα ανόδου για τον Παναιτωλικό



Ο Παναιτωλικός κέρδισε με 57 – 46 τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και απέχει πλέον μία νίκη από την άμεση επάνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι παίκτες του Παναιτωλικού, που είχε στον πάγκο του το Χρήστο Σταυρόπουλο, καθώς ο Θανάσης Παπαθανασόπουλος ήταν τιμωρημένος, κατάφεραν μετά το πρώτο δεκάλεπτο να πάρουν μια μικρή διαφορά, την οποία διεύρυναν στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Σημαντικοί στην εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα οι 5 συνεχόμενοι πόντοι του Γιάννη Παρθένη στο τέταρτο δεκάλεπτο, που άνοιξαν τη διαφορά για τους γηπεδούχους.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1 πόντο με την ολοκλήρωσή του. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παναιτωλικού αντέδρασαν, πέρασαν μπροστά στο σκορ και προηγήθηκαν με 4 στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός διατήρησε το μικρό προβάδισμα και στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά φτάνοντας στη μία από τις δύο νίκες που θέλουν για να επιστρέψουν μετά από ένα χρόνια στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.
Για τον Παναιτωλικό πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Τασούλης με 15 και ακολούθησαν οι Γιάννης Παπαθανασόπουλος και Χρήστος Τασούλης με 8. Από την ομάδα της Ηγουμενίτσας ο Σωτηρίου πέτυχε 16 πόντους, ενώ 11 είχε ο Μπιλιούρης.

Δεκάλεπτα: 14 – 15, 20 – 15, 10 – 8, 13 – 8.

Διαιτητές: Τσώνος – Μπιστιτζάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ (Χρήστος Σταυρόπουλος): Παπαθανασόπουλος 8, Μαυροφρύδης 4, Κουτρουμάνος 5(1), Τασούλης Ι. 15(2), Μακρής 2, Τασούλης Χ. 8, Κατερινόπουλος 4, Παρθένης 7, Καραπάνος 4, Σαράμπαλης, Ακριτίδης, Μαυρομάτης.

ΚΑΕ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζούκης): Γαλάνης 6(2), Κάτσης 3(1), Μπέζας 8(2), Σωτηρίου 16(2), Μπιλιούρης 11, Τσούπης 1, Δρίκος 1, Λάγκαρης, Πιτούλης, Διαμάντης, Αδαμίδης, Κακομανώλης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.