Τελευταια Νεα

3 Μαΐ 2015

Προβάδισμα παραμονής για τον Κεραυνό Ποταμούλας



Σε ένα αρκετό κλειστό παιχνίδι ο Κεραυνός Ποταμούλας επιβλήθηκε με 1 – 0 της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου και απέκτησε προβάδισμα παραμονής στη Β΄ Κατηγορία. Κυρίως παιχνίδι κέντρου με αρκετές μονομαχίες στην Ποταμούλα με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε στο 32΄ ο Τασούλης. Στη φάση ο σκόρερ αξιοποίησε όμορφη πάσα του Φλώρου και με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία. Οι γηπεδούχοι, που σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ προσεκτικοί στην άμυνα τους, κράτησαν το αποτέλεσμα και πλέον θέλουν μία τουλάχιστον ισοπαλία σε δύο παιχνίδια για να μείνουν στην κατηγορία. Η Ένωση θέλει τη νίκη την Τετάρτη στο ΔΑΚ Αγρινίου για να στείλει τη σειρά σε τρίτο αγώνα, όπου και εκεί θέλουν νίκη για να παραμείνουν στη Β΄ ΕΠΣΝΑ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Πάνος Ασπρογιάννης): Παπαθανάσης Α., Καππής (58΄ Σοφρώνης), Τηγανίτας, Καλαντζής, Ντελής, Τσιλιμαντός (90΄ Παπαθανάσης Κ.), Γιώτης, Φλώρος, Μουρτζιάπης, Τασούλης, Σωτηρίου (81΄ Αναγνωστόπουλος).

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Γιώργος Γκούβελος): Μπαλωμένος, Ζαγγανάς Ι. (46΄ Ζαγγανάς Θ.), Μπαμπάτσικος, Συσοβίτης, Λαντός (81΄ Θεοδωρίδης), Κρανιάς, Σιάσιος (68΄ Πασαγιάννης), Κόντος, Καλοκαίρης, Στεφανόπουλος, Νικολογιάννης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.