Τελευταια Νεα

11 Μαΐ 2015

Κοντά στην Α΄ με δύο «ροπαλιές»



Στο παιχνίδι που έκρινε την είσοδο στα μπαράζ ανόδου από τη Β΄ Κατηγορία ο Ηρακλής Αστακού κέρδισε με 2 – 0 την Α.Ε. Βάλτου και θα διεκδικήσει την άμεση επάνοδο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.
Η ομάδα του Αστακού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Νέστωρα. Μετά το 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως και αυτοί να κάνουν τη μεγάλη φάση και να πιέσουν το Ρηγάλο. Τα πάντα στο παιχνίδι κρίθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γεωργούσης στο 62΄ με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή και στο 66΄ ο Γιώργος Κοτρώτσος έκανε το 2 – 0 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι κράτησαν στα επόμενα λεπτά το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν στο φινάλε την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιώργος Λαδάς – Ξενοφώντας Αθανασούλας): Ρηγάλος, Λιβάνης Β., Λιβάνης Π., Παπαζήσης, Κουνάδης, Ταφάνι, Κοντοζήσης (67΄ Μπαρμπαρούσης), Αργύρης, Λαδάς (57΄ Κουκουρδέλης), Κοτρώτσος Γ., Γεωργούσης (70΄ Τριάντης).

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Ανδρέας Τσάμης): Νέστωρας Δ., Τσάκαλος, Ζώης, Νέστωρας Γ., Ζαχαράκης Σ., Μαργαρίτης, Τσιάκαλος, Ψωμοδότης, Θώδης, Τύμπας, Βαϊνάς (56΄ Φραγκούλης).

φωτογραφία: astakos-news.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.