Τελευταια Νεα

16 Μαΐ 2015

Ήττα στο φιλικό με Ολυμπιακό



Με 3 – 0 κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αποτέλεσε πρόβα για τους «ερυθρολεύκους» πριν τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να έχει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πέτυχαν τρία γκολ.
Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με το Βιγιαφάνιες να έχει δοκάρι στο 5ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες με Φουστέρ, Μπενίτες και Μήτρογλου, χωρίς όμως να σκοράρει. Ο Παναιτωλικός είχε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία στο 39΄ με το Ρουσκουγιέδα να βγαίνει τετ α τετ αλλά να αστοχεί στο πλασέ.
Στο 47΄ μετά από πάσα του Φορτούνη ο Φουστέρ με πλασέ άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα ξανά ο Φουστέρ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2 – 0. Στο 61΄ ο Χάρα εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες που κέρδισε ο Φουστέρ και διαμόρφωσε το 3 – 0. Ο Ολυμπιακός είχε μία ακόμα ευκαιρία στο 69΄ με το Φορτούνη να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Στεφανάκος απέκρουσε το πλασέ του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο (46' Γιαννιώτης, (75' Χουτεσιώτης), Σαλίνο, Μαζουακού, Αυλωνίτης (46' Μποτία), Σιόβας, Εντινγκά (16' Μιλιβόγεβιτς), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Φουστέρ, Μπενίτες (46' Χάρα), Μήτρογλου (46' Διαμαντάκος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (46' Στεφανάκος, (88' Κολοβούρης), Μύγας (88' Χαντάκιας), Κούσας, Μαλεζάς, Μαρτίνες, Γοδόι, Λάζαρ (84' Κωνσταντινόπουλος), Φωτάκης (71' Μήλιος), Ρουσκουγιέδα (80' Βασιλάρης), Βιγιαφάνιες (88' Ζαρκάδας), Μορένο (55' Θεοδωρίδης).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.