Τελευταια Νεα

17 Μαΐ 2015

Ήττα για τα κορίτσια του Πήγασου στον τελικό των μίνι… ο τίτλος στη Νίκη Λευκάδας



Η Νίκη Λευκάδας κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία μίνι κοριτσιών της ΕΣΚΑΒΔΕ επικρατώντας στο Αγρίνιο του Πήγασου με σκορ 33 – 46. Η ομάδα της Λευκάδας κατάφερε να πάρει δύο τίτλους σε Κορασίδες και μίνι κοριτσιών, ενώ ο Πήγασος ολοκλήρωσε μια πολύ καλή χρονιά με τη συμμετοχή στον τελικό. Γιορτή από τους ανθρώπους του Πήγασου ο αγώνας, που διεξήχθη στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.  
Η ομάδα του Θεοδόση Βαφιά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με βασικό επιθετικό της «όπλο» τη Λιβιτσάνου προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 6 – 12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα κορίτσια του Δημήτρη Ρηγογιάννη αντέδρασαν και με πόντους από τις Τασούλη και Πιστιόλα μείωσαν στους 3 στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο η κατάσταση δεν άλλαξε, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και το τέταρτο δεκάλεπτο προμηνύονταν ντέρμπι. Εκεί όμως οι κοπέλες του Πήγασου πέτυχαν μόλις 4 πόντους, ενώ δε μπόρεσαν να περιορίσουν την Ιωακειμίδη που πέτυχε 9 από τους 13 πόντους της ομάδας της σε αυτή την περίοδο. Το τελικό 33 – 46 έδωσε τον τίτλο στη Νίκη Λευκάδας, όμως άξια συγχαρητηρίων είναι η προσπάθεια των κοριτσιών του Πήγασου, των ανθρώπων της ομάδας, και των προπονητών Δημήτρη Ρηγογιάννη, Βασίλη Ναούμη και Παναγιώτη Γιαρτζά.
Η Τασούλη με 13 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ του Πήγασου, ενώ 10 πέτυχε η Πιστιόλα. Από τις νικήτριες τρεις παίκτριες πέτυχαν τους 44 από τους 46 πόντους με πρώτη σκόρερ τη Λιβιτσάνου με 20 και τις Γράψα και Ιωακειμίδη να έχουν από 12.

Δεκάλεπτα: 6 – 12, 13 – 10, 10 – 11, 4 – 13.

Διαιτητές: Σταθόπουλος – Γούργαρης.

ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ (Δημήτρης Ρηγογιάννης): Μπακή 3, Κατερινοπούλου 4, Καραπιπέρη, Τασούλη 13, Τσαμπάζη 2, Πιστιόλα 10, Βλάχου 1, Μπλαχούρα, Σαμσώνα, Τσίπη, Σταθοκώστα.

Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Θεοδόσης Βαφιάς): Φιλιππά, Γριγκορέ, Κορφιάτη Π., Γράψα 12, Κορφιάτη Β., Κατωπόδη 2, Αρώνη, Ιωακειμίδη 12, Μάκου, Λιβιτσάνου 20(1), Μπάρκα, Πολίτη.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.