Τελευταια Νεα

27 Μαΐ 2015

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό

Την τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης) ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός. 
Τα θέματα της Γ.Σ. είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογίσμος, η εκλογή εφορευτικής επιτροπής και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του εννιαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την ημερομηνία εγγραφής τους. Ξεκαθαρίζεται ότι τη μέρα της Γ.Σ. δε θα τακτοποιούνται υποχρεώσεις μελών και οι όποιες οικονομικές οφειλές πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τις 5 Ιουνίου με τα μέλη να μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2641052898 και 6936591419.
Οι αιτήσεις για τις υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν αυτοπροσώπως και όχι μέσω επιστολής μέχρι τις 12 Ιουνίου στις 20:00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο του Παναιτωλικού. 
Μέχρι τώρα είναι γνωστή η υποψηφιότητα του νυν προέδρου Παναγιώτη Στεργίου και αναμένεται να δούμε αν θα υπάρξει άλλος υποψήφιος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.