Τελευταια Νεα

18 Μαΐ 2015

Με το ενάμιση πόδι στην Α΄ ο ΠΑΟ Καλυβίων



Ο ΠΑΟ Καλυβίων κέρδισε με 4 – 0 τον Ηρακλή Αστακού και ουσιαστικά εξασφάλισε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Λεωνίδα Ζαχαράτου λειτούργησε άψογα στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις της και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Πλέον ο ΠΑΟΚ, αν τελικά δεν ανέβουν και οι τρεις δευτεραθλήτριες, θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις (πολύ βαριά ήττα από τον Αλικυρναϊκό και νίκη του Ηρακλή επί της ομάδας του Αγίου Θωμά), ενώ η ομάδα του Αστακού κοιτάζει πλέον το παιχνίδι με τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά, όπου για να είναι σίγουρη θέλει το «τρίποντο».
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα σχεδόν κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3 – 0. Οι παίκτες του Αστακού μπήκαν επιθετικά αλλά δεν απείλησαν την εστία του Ανδριόπουλου και στο 19΄ ο Αρκουμάνης με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Τασούλη έκανε το 1 – 0. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Τσάμης βρήκε το Θύμιο Αρκουμάνη, που κέρδισε τις κόντρες και με πλασέ έκανε το 2 – 0. Τρία λεπτά αργότερα ο Μυγδάκης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στην ανάπαυλα και προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να «ξαναμπεί» στο παιχνίδι, όμως ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και όταν χρειάστηκε ο Ανδριόπουλος φώναξε «παρών». Ο τερματοφύλακας των Καλυβίων απέκρουσε τη μπάλα στο 58΄ σε πλασέ του Λαδά από θέση τετ α τετ στη σημαντικότερη ευκαιρία του Ηρακλή. Το «κερασάκι στην τούρτα» τελικά έβαλε στο 78΄ ο Μυγδάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κάνοντας το 4 – 0.  Ο ΠΑΟΚ είχε και άλλες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Αρκουμάνη, Τασούλη και τον Ι. Στρατόπουλο, ενώ στο 86΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Λεωνίδα Καραλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιώργος Λαδάς – Ξενοφώντας Αθανασούλας): Ρηγάλος, Λιβάνης Β., Λιβάνης Π., Αργύρης (27΄ Παπαζήσης), Κουνάδης, Ταφάνι, Κοντοζήσης (46΄ Κουκουρδέλης), Γεωργούσης (46΄ Τριάντης), Λαδάς, Κοτρωτσός Γ., Κοτρώτσος Θ.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Ανδριόπουλος, Καρασάββας, Γαλλιάς, Μυλωνάς Ν., Πεσλής, Πύθουλας, Μυγδάκης, Μυλωνάς Ι., Αρκουμάνης (81΄ Στρατόπουλος Κ.), Τσάμης (73΄ Καραλής), Τασούλης (63΄ Στρατόπουλος Ι.).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.