Τελευταια Νεα

16 Μαΐ 2015

Ισόπαλες 1-1 Θύελλα και Ενωση




Ισόπαλος με σκορ 1-1 ήρθε ο αγώνας ανάμεσα σε Θύελλα Παραβόλας και Ενωση Ευηνοχωρίου για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ των τριταθλητριών της Β΄ Κατηγορίας. Η Θύελλα για έναν ακόμη αγώνα  έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, κατάφερε να προηγηθεί στο 23' με τον Αλ Γιουσέφ αλλά στο 87' η Ενωση με κεφαλιά του Κοσσόβα ισοφάρισε,
Η Ενωση στο 10' 'εχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά ο Σακελαρόπουλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη κατάφερε στο 23' να προηγηθεί όταν ο Αλ Γιουσέφ με ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Θύελλα έχασε κλασσικές ευκαιρίες στο 27' και στο 32' με τον Σταμάτη Ελ. και στο 38΄με τον Ρεπανίδα. Στο 43' φάουλ του Ρισβά απέκρουσε δύσκολα ο Πριτσούλης, στο 52' χαμένη ευκαιρία για την Θύελλα με τον Σταμάτη Ελ. και στο 54΄χαμένη ευκαιρία με τον Ρισβά για την Ενωση. 
Στο 73' και στο 78' Αλ Γιουσέφ και Σταμάτης Ελ. δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο 87' η Ενωση ισοφάρισε με κεφαλιά του Κοσσόβα.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Θεόδωρος Μουχάνης): Πριτσούλης, Γιαννακάς Αντ., Δρόσος Ι., Σταματελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σταμάτης Γ., Ρεπανίδας, Αλ Γιουσέφ (87' Στριμμένος),  Σταμάτης Ελ. (89' Αναγνωστόπουλος), Μπαρδάκης Χρ. (73' Καλαμπαλίκης), Δρόσος Γ.
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Γιάννης Γουλής): Βένιος, Τσαλίκης Α., Δημαράς Ι., Γερατσιάν, Φλωρόπουλος, Μακρής, Δημαράς Π., Παπαναστασίου (56' Κουντούρης), Σακελαρόπουλος, Ρισβάς, Μιχαλόπουλος (71' Κοσσόβας).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.