Τελευταια Νεα

9 Απρ 2015

Θωμάς Καρτσακλής: Νικητές είναι οι παράγοντες και οι παίκτες του ΑΟ Φλόγα



Στο olatagoal.gr μίλησε ο προπονητής της Φλόγας Παλαιομάνινας Θωμάς Καρτσακλής μετά τον αγώνα με την ΑΕ Μεσολογγίου. Ο προπονητής της Φλόγας μίλησε για την ομάδα του, για τον αγώνα με την ΑΕΜ στο Μεσολόγγι, για τον προηγούμενο αγώνα με την ίδια ομάδα στο Δοκίμι αλλά  και για τον αγώνα της Ναυπάκτου με το Ναυπακτιακό.
Επίσης ο Θωμάς Καρτσακλής από όσα μας δήλωσε ζήτησε να μπουν χωρίς να αλλάξουμε ούτε κόμμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Κάναμε υπερπροσπάθεια Κυριακή - Τετάρτη συνέχεια και μετά το 70' σήμερα με την ΑΕΜ παρόλο που φαίνονταν η κούραση στα πρόσωπα των παικτών προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να κερδίσουν το παιχνίδι. Η μόνη λέξη που τους ταιριάζει είναι ΑΘΛΟΣ (ζήτησε να γράψουμε με κεφαλαία).

Επειδή αυτό που θα πω έχει σχέση με το σημερινό παιχνίδι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο. Βέβαια στον Καντάνη η πρώτη κίτρινη κάρτα σαν αρχηγός μπορούσε να αποφευχθεί. Η δεύτερη κάρτα είναι σωστή και σωστά αποβλήθηκε. Ομως και με την παραμικρή διαμαρτυρία των παικτών της ΑΕΜ ο διαιτητής τους τιμωρούσε με κίτρινη όπως λέει ο κανονισμός. Ομως στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΜ μέσα στο Δοκίμι ο διαιτητής δεν τιμώρησε τους παίκτες ΑΕΜ με αυτά που λέγανε γιατί αν τους τιμωρούσε η ΑΡμ σήμερα δεν θα είχε δύο βασικούς στη σύνθεσή της. Και επειδή έχει σχέση αυτό με το προηγούμενο παιχνίδι από πότε άλλαξε ο κανονισμός και ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου μπαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών και λέει στον διαιτητή να γράψει τον παίκτη μου Σωτήρη Κόκκαλη στο Φύλλο Αγώνα για διένεξη που είχε με τον Πρόεδρο της ΑΕΜ. Ρώτησα το διαιτητή "αντιλήφθηκες κάτι; άκουσες κάτι; είδες κάτι;". Η απάντησή του ήταν αρνητική. Τότε του απάντησα " με ποιό δικαίωμα ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου σου είπε να γράψεις αυτά για τον παίκτη μου;"
Με αυτή τη λογική μπορούσε να γράψει και για εμένα και για άλλα παιδιά μου. Εφόσον ο διαιτητής δεν άκουσε κάτι και άκουσε ο υπεύθυνος ασφαλείας να κάνει δική του έκθεση και όχι να τιμωρηθεί βάσει Φύλλου Αγώνα ο παίκτης μου.
Το κυριότερο είναι ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας είναι από το ίδιο χωριό (γιάτί δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομά του) με το βοηθό διαιτητή στη Ναύπακτο, που όχι μόνο ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας αλλά και όλη η Ελλάδα είδαν πως σήκωσε τη σημαία του ενώ ο Ξευγένης , ο παίκτης μου, ξεκίνησε τρία μέτρα πίσω από τον αμυντικό και σήκωσε οφσάιντ. Πάλι τελευταίο ερώτημα που κάνω στον εαυτό μου και απαντώ εγώ σαν προπονητής  έχω τιμωρηθεί επειδή κόσμια διαμαρτυρήθηκα στον διαιτητή (λάθος μου) αλλά ο συγκεκριμένος διαιτητής και ο βοηθός διαιτητή  στη Ναύπακτο παραμένουν ακόμα ατιμώρητοι ενώ έχει βουίξει  όλη η Ελλάδα γι'αυτούς. 
Δεν μπορεί σήμερα στο παιχνίδι με την ΑΕΜ, έχοντας στον πάκο μόνο τον Αρη Ξευγένη, που και αυτός είναι ανέτοιμος, τον δεύτερο τερματοφύλακα Νίκο Ταράτσα και τέσσερα παιδιά από την παιδική ομάδα και τα παιδιά μου μέχρι το τέλος του αγώνα προσπαθούσαν να βάλουν γκολ. Στο 90' ο Ξευγένης είναι χτυπημένος στο έδαφος και ο Ανδρέας Ρόκκος βγάζει τη μπάλα έξω για να μπει η γιατρός στο γήπεδο. Αμέσως φωνάζει παίκτης της ΑΕΜ "δώσε νου σε εμένα τη μπάλα να τη δώσω στα παιδιά πάλι" και αμέσως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βάζει γκολ. Τι είναι αυτό; Είναι έντιμο; Είναι ηθικό; Είναι ανδρισμός; Τι είναι; Δεν είναι τίποτα από αυτά και λέω πως πρωταθλήματα και κύπελλα παίρνουμε εύκολα, Ονομα αφήνουμε; Ιστορία γράφουμε; Το μόνο που θα θυμάμαι στη ζωή μου είναι αυτό. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά από παίκτες που ήταν "επαγγελματίες" (ζήτησε να μπουν εισαγωγικά). 
Τέλος θέλω να πω όπως εγώ και τα παιδιά μου και ο πρόεδρος και όλη η διοίκηση του ΑΟ Φλόγα είμαστε αξιοπρεπέστατοι. Επειδή στο τέλος του παιχνιδιού ρωτήθηκα από μερικούς με έντονο ύφος "τι θα κάνουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια". Θα ξεκουραστούμε στις γιορτές του ΠΑΣΧΑ και μετά Τετάρτη και Κυριακή θα κάνουμε τον καθήκον μας. Αξιοπρέπεια, έντιμα, ηθικά, αγωνιστικά και όχι μόνο με δολιοφθορά. Γιατί τα παιδιά μου με εμένα προσωπικά αυτό θα κάνουν και επειδή όπως σήμερα για διάστημα 15 λεπτών παίξανε δύο παιδιά από την παιδική και στα επόμενα παιχνίδια μπορούν να παίξουν. Επειδή εγώ δύσκολα θα ασχοληθώ πάλι σαν προπονητής μετά τα μπαράζ θέλω να ξέρετε ότι το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη υγιείς παράγοντες, υγιείς φιλάθλους, υγιείς διαιτητές και επειδή τόση ώρα μιλάω για την ομάδα μου, ο κύριος Κουτσομπίνας είναι υγιέστατος παράγοντας και τα παιδιά μου υγιέστατοι αγωνιστές. 
Εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και επιφώτιση του Αγίου Πνεύματος. Μακάρι οι πτωχοί 
τω πνεύματι.
Οπως έχω τα δυό παιδιά μου παιδιά μου αποκαλώ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου και τα παιδια στο σχολείο όπου διδάσκω ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής.
Νικητές είναι οι παράγοντες και οι παίκτες του ΑΟ Φλόγα
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.