Τελευταια Νεα

1 Απρ 2015

Δημήτρης Ευθυμίου:Χάσαμε από το Δεκέμβρη το τρένο, η καλύτερη ομάδα η Αναγέννηση



Με δηλώσεις τους στο olatagoal.gr ο τεχνικός του Αστέρα Μεσολογγίου Δημήτρης Ευθυμίου ανέφερε πως η ομάδα του έχασε το «τρένο» της πρώτης τριάδας από το Δεκέμβρη και χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στον Όμιλο την Αναγέννηση Θέρμου, την οποία συνεχάρη για την άνοδο. Ο προπονητής του Αστέρα είπε πως θα μπορούσε το αποτέλεσμα του Σαββάτου να είναι διαφορετικό, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:



Ένα παιχνίδι που θα εξελίσσονταν σε φιέστα για την Αναγέννηση και μέχρι το 85΄ τη χαλάγατε. Τι έχετε να πείτε για την αναμέτρηση;

Έτσι είναι. Μέχρι το 85΄ κρατάγαμε το παιχνίδι. Δύο φάσεις έφεραν την ανατροπή. Η πρώτη ήταν καθαρό γκολ και δεν έχω καμία ένσταση γι’ αυτό. Στη δεύτερη όμως ζητάμε fair play, αν και δεν είναι υποχρεωμένη η ομάδα όμως συνηθίζεται και στην εξέλιξη πρέπει να υπήρχε οφσάιντ. Επειδή τραβάμε βίντεο στους αγώνες θα το δούμε. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση. Ήταν η καλύτερη ομάδα στον Όμιλο και αυτό το λέω με σιγουριά.



Ξεκινήσατε καλά, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πιστεύετε ότι η απόδοσή σας στο παιχνίδι έδειξε ότι μπορούσατε να διεκδικήσετε κάτι περισσότερο;

Θα μπορούσε, αλλά εμείς χάσαμε το «τρένο» από το Δεκέμβρη και μετά. Φύγανε παίκτες, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και μείναμε πίσω. Αλλά παίζαμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και διεκδικούσαμε πάντα το αποτέλεσμα.



Η εικόνα που δείξατε με την Αναγέννηση;

Πιστεύω ότι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο 90% των δυνατοτήτων τους. Προσπάθησαν, έφεραν το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Στην αντεπίθεση αν και δεν είμαστε τόσο γρήγορη ομάδα, καθώς δεν έχουμε τόσες προπονήσεις. Κυλούσε καλά μέχρι το 85΄. Δεν πειράζει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ομορφιά. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην Αναγέννηση.  
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.