Τελευταια Νεα

1 Απρ 2015

Τάκης Τσιάκαλος: «Θέλαμε να τελειώσουμε την άνοδο στο γήπεδό μας»



Με δηλώσεις του στο olatagoal.gr ο προπονητής της Αναγέννησης Θέρμου Τάκης Τσιάκαλος μίλησε για την άνοδο της ομάδας του, το παιχνίδι με τον Αστέρα Μεσολογγίου και την επιτυχημένη του πορεία. Ο Τάκης Τσιάκαλος χαρακτήρισε πολύ δύσκολο τον Όμιλο, αναφέρθηκε στο άγχος των παικτών για να τελειώσει η άνοδος στην έδρα της ομάδας και τόνισε πως ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσει για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κόουτς ένα παιχνίδι φιέστα για την ομάδα σας. Νιώθετε ότι είχατε περισσότερο το μυαλό σας στο τελικό σφύριγμα, απ’ ότι μέσα στο ματς;
Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε πάρα πολύ άγχος. Το έβλεπα στα παιδιά και προσπάθησα να τα αποφορτίσω από αυτό. Θέλαμε να τελειώσουμε στο γήπεδό μας το πρωτάθλημα και ευτυχώς το καταφέραμε με πολύ μεγάλη δυσκολία. Κάναμε την ανατροπή στα τελευταία πέντε λεπτά. Αυτό μας κάνει στα επόμενα παιχνίδια να χρησιμοποιήσουμε και παιδιά πιο μικρά, που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα παίξουμε πιο ελεύθερα.

Στις αρχές της χρονιάς είχατε πει πως είστε σε έναν πολύ δυσκολότερο Όμιλο από έναν άλλο που θα μπορούσατε να είστε. Έχοντας παίξει με όλες τις ομάδες, επιβεβαιώνεστε για αυτό;
Ο Όμιλος αυτός είναι πάρα πολύ δύσκολος. Το δείχνει και η βαθμολογία πόσο κοντά είναι οι ομάδες. Έχει καλές ομάδες, που ενισχύθηκαν και το Δεκέμβρη και ήταν αρκετά οργανωμένες, ενώ έπαιζαν και καλό ποδόσφαιρο.

Πέρσι με τον Κεραυνό Γαβαλούς είχατε μια εξαιρετική χρονιά, όπως κάνετε και φέτος. Δείχνετε και εσείς μια συνέχεια;
Ότι δώσεις θα πάρεις. Γίνεται πολύ δουλειά, υπάρχει καλό κλίμα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο. Πιστεύω ότι χρονιά με χρονιά βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που κάνω. Και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Αν και είναι νωρίς σκέψεις να παραμένετε υπάρχουν;
Είναι πολύ νωρίς. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε τι σχεδιασμός θα γίνει και είναι πολύ νωρίς ακόμα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.