Τελευταια Νεα

24 Μαρ 2015

Γιάννης Μακρής:Να έρθουν και τα παιδιά από το Αιτωλικό για γιορτή στο Καινούριο



Μετά τον αγώνα του Άρη Αιτωλικού με τη Δόξα Καινουρίου ο τεχνικός της Δόξας Γιάννης Μακρής μίλησε στο olatagoal.gr για τη νίκη της ομάδας του και για το παιχνίδι που θα γίνει στο Καινούριο. Ο έμπειρος προπονητής εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη και το πλεονέκτημα που απέκτησε η Δόξα και τόνισε πως στο παιχνίδι στο Καινούριο πρέπει να πάει όλος ο κόσμος και να το δει σα γιορτή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσατε να αποφύγετε, όμως πλέον έχετε το πλεονέκτημα. Πόσο σημαντικό είναι αυτό το γεγονός;
Είναι μεγάλη η νίκη που κάναμε σήμερα, όμως το μυαλό πρέπει να είναι μέσα στο κεφάλι μας. Είναι τρεις "Γολγοθάδες" ακόμα που πρέπει να ξεπεράσουμε, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, όποτε γίνει. Πρέπει να πάρουμε πάλι τη νίκη για να είμαστε πιο κοντά στη σωτηρία. Ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο, εμείς καταφέραμε και αιφνιδιάσαμε στο πρώτο λεπτό την αντίπαλη ομάδα και μετά κλείσαμε χώρους. Δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα από την ομάδα του Αιτωλικού, όμως νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που κάναμε ήταν καλύτερα τα πράγματα για μας. Τέλος καλό όλα καλά. Τρεις φορές μπορούσαμε να αποφύγουμε αυτό το μπαράζ και να είμαστε στο άλογο καβάλα, αλλά έτσι είναι η μπάλα και συνεχίζουμε.

Είχατε την αίσθηση ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ένα γκολ και όταν το πετύχατε μπορούμε να πούμε ότι αρχίσατε να "χαμογελάτε";

Δεν ήμουν μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, αλλά μεσοαμυντικός. Και αυτό με έχει επηρεάσει και είναι στη σκέψη μου να κλείνω διαδρόμους. Αυτό νομίζω έγινε, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στους ρόλους τους και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. 

Τι θέλετε να πείτε στον κόσμο της ομάδας σας ενόψει του παιχνιδιού στην έδρα σας;
Θέλω να πω ότι πρέπει να είναι άψογοι. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Δεν είναι ούτε πόλεμος, ούτε έχθρες μεταξύ ποδοσφαιριστών ή προπονητών. Να έρθουνε και τα παιδιά από το Αιτωλικό να το γιορτάσουμε. Δεν είναι για να δημιουργήσουμε πρόβλημα. Αρκετά προβλήματα έχουμε και στο χωριό με το θάνατο του παιδιού την Τετάρτη. Και με την ευκαιρία αυτή θέλω να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού που σκοτώθηκε. Όλοι να έρθουν να το γιορτάσουμε. Δε μπορεί μια ζωή στην Ελλάδα να έχουμε κόντρες. Αν δε μονιάσουμε δε θα ξεφύγουμε ούτε από τα μνημόνια, ούτε από τίποτα. Θα πεθάνουμε σαν τα ποντίκια μόνοι μας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.