Τελευταια Νεα

17 Ιαν 2015

Έμεινε ζωντανός

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Αετός Σταμνάς κέρδισε με 1 - 0 τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία. Παιχνίδι κέντρου, με λίγες φάσεις και πολλές μονομαχίες σε ένα ματς που ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πλέον ο Αετός έφτασε τους 9 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την ομάδα του Παναιτωλίου που βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν λίγες φάσεις κυρίως με μακρινά σουτ και φάουλ που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους δύο τερματοφύλακες. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 58΄ με τον Κωστόπουλο μετά από πολύ καλή ενέργεια του Βλαχογιάννη. Οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με το Μπιτσικώκο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, ενώ οι παίκτες του Αετού δεν τα πήγαιναν καλά στην τελική πάσα. Οι παίκτες του Αλέξανδρου Ψυλιά έχασαν ευκαιρία στο 80΄ με το Μπιτσικώκο να βγάζει τετ α τετ τον Πατλιά που δεν έπιασε καλά το σουτ και οι γηπεδούχοι στο τέλος μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με κοντινό πλασέ του Γούλα που πέρασε άουτ.
Βλαχογιάννης, Τσοπανάς και Γαβριήλ Τσιλιπάνος ξεχώρισαν από τον Αετό, ενώ από τους "ερυθρόλευκους" πολύ καλοί ήταν οι Μπιτσικώκος, Ντίνος και Κατσαβοχρήστος.

Το φιλμ του αγώνα

Σουτ του Βλαχογιάννη λίγο έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.
25΄ Μακρινό σουτ του Φάτσαλη πέρασε άουτ.
34΄ Εκτέλεση φάουλ του Βλαχογιάννη απέκρουσε ο Κατσαβοχρήστος.
37΄ Σουτ του Κουκογιάννη από πλάγια αριστερά έφυγε άουτ.
42΄ Φάουλ του Κουκογιάννη έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσαβοχρήστος.
58΄ Γκολ. Ωραία ατομική προσπάθεια του Βλαχογιάννη που μπαίνει από πλάγια στην περιοχή και γυρίζει παράλληλα στον Κωστόπουλο που με κοντινή προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
80΄ Ο Μπιτσικώκος βρίσκει στην πλάτη της άμυνας τον Πατλιά που μόνος του απέναντι στο Σαμαρά από το ύψος του πέναλτι δεν πιάνει καλά το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει εύκολα στα χέρια του τερματοφύλακα του Αετού.
90΄ Ο Βλαχογιάννης μπαίνει από πλάγια στην περιοχή και γυρίζει παράλληλα στο Γούλα που με κοντινό πλασέ στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.  

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Παναγιώτης Βάρρας - Βασίλης Παστρωμάς): Σαμαράς, Αλπέντζος, Χόντος (46΄ λ.τ. Τσιλιπάνος Σ.), Φράγκος, Τσιλιπάνος Γ., Τσοπανάς, Κουσκούνης (46΄ Μπαλάφας), Παστρωμάς, Κωστόπουλος, Βλαχογιάννης, Κουκογιάννης (81΄ Γούλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Αλέξανδρος Ψυλιάς): Κατσαβοχρήστος, Λαμπρακόπουλος, Καραπάνος (86΄ Ρήγας), Παναγιωτόπουλος, Ντίνος, Καγκαράς, Πανταζή, Μπιτσικώκος, Καμζέλης (10΄ λ.τ. Πατλιάς), Αφαλωνιάτης, Φάτσαλης (62΄ Κωνσταντόπουλος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.