Τελευταια Νεα

17 Ιαν 2015

Νίκη κορυφής ο Όμηρος, με παράπονα από το Ναυπακτιακό

Ο Όμηρος Νεοχωρίου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο του Ναυπακτιακού Αστέρα με 1 - 0. Η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Α.Ε.Μ. και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με σκόρερ το Σταύρο Λαγό. Παράπονα από το Ναυπακτιακό για το μη καταλογισμό πέναλτι στο 25ο λεπτό και την αποβολή του Καλαβρουζιώτη δύο λεπτά αργότερα. Μεγάλη ένταση σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδες σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Όμηρος απείλησε πρώτος  στο 20’ με εκτέλεση φάουλ. Στο 25’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όμως ο Διώτης το αρνήθηκε κάτω από έντονες αποδοκιμασίες. Στο 27’ ο Καλαβρουζιώτης θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ναυπακτιακός θα μείνει με παίκτη λιγότερο με τους φιλάθλους να ξεσηκώνονται με αυτή την απόφαση. Όπως ήταν φυσικό ο Όμηρος απέκτησε πλεονέκτημα και ευτύχησε να προηγηθεί με το Σταύρο Λαγό να σκοράρει με σούτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας το 0-1. Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Θεοδοσίου ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το παιχνίδι και με ανεβασμένη την ψυχολογία κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο γκολ δύο φορές, όμως ο Λαγός από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού.

Το φίλμ του αγώνα

20’ Εκτέλεση φάουλ διώχνει με γροθιές ο Ανδρεόπουλος.
25’ Οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Ναυπακτιακού ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στη περιοχή.
27’ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Καλαβρουζιώτης.
35’ Εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα η μπάλα άουτ.
38’ Γκολ. Συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή από το Λαγό 0-1.
46’ Τετ α τετ του Λαγού αποκρούει ο Ανδρεόπουλος.
47’ Ο Λαγός από θέση τετ α τετ πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
53’ Σέντρα του Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Ψυχογιού αποκρούει ο Ζέρβας και πάνω στη γραμμή ο Γατσώρης απομακρύνει τη μπάλα.
61’ Εκτέλεση φάουλ του Μάριου Βρουσάι αποκρούει εύκολα ο  Ζέρβας.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Θωμόπουλος, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Καραγιάννης, Θανασιός (73’ Μιχ. Βρουσάι), Ψυχογιός (62’ Πιστιόλης), Μαρ. Βρουσάι, Ανδριτσόπουλος (89’ Νασόπουλος).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Γατσώρης, Βαλτογιάννης, Τσάμης, Λαγός, Σαμψώνας, Αποστολίδης(56’ Καλύβας), Καρύμπας (75’ Σεραφίγκος), Καβαλιέρης.

πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.