Τελευταια Νεα

14 Δεκ 2014

Πέρασε από τη Στάνου ο Αμβρακικός Λουτρού

Με σκορ 3-1 επικράτησε στο γήπεδο της Στάνου της τοπικής Αναγέννησης ο Αμβρακικός Λουτρού. Σε ένα ματς με φανερή την υπεροχή του ο Αμβρακικός πήρε το τρίποντο παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τα γκολ πέτυχαν στο 10΄ ο Παπακίτσος ύστερα από σέντρα του Σιαπλαούρα για το 0-1, στο 28΄ πάλι ο Παπακίτσος μετά  από σέντρα του Ρούσσα για το 0-2. Η ομάδας της Στάνου προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι όταν στο 35΄ ο Ντίνος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 1-2. Ο Αμβρακικός αντέδρασε άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα (40΄), μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γόγα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το τελικό 1-3.
Γεμάτο το φύλο αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Καραβασίλη καθώς εκπρόσωπος της Αναγέννησης Στάνου κι ενώ είχαν γίνει συστάσεις στη διάρκεια του αγώνα έβριζε τους διαιτητές. Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Καραβασίλης: Είκοσι έξι λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα ο εκπρόσωπος της γηπεδούχο ομάδας Ν. Ι. κινήθηκε απειλητικά προς τον πρώτο βοηθό εκτοξεύοντας απειλές και βρισιές.
Η ομάδα του Αμβρακικού στην επόμενη αγωνιστή παίζει στην ΑΕ Βάλτου στο Χαλκιόπουλο σε ένα ματς ντέρμπι για την επικράτηση στην κορυφή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ: Τσιλίκης Θ., Τσιλίκης Γ., Μπιστιτζάνος Χ., Διαμάντης Χ., Ντίνος Λ., Νταλάκος Θ., Κοντός Κ., Καραδήμας Π., Τσιλίκης Α., Δασκαλάκης Ε. (46΄ Κατσικοκέρης Δ.), Μπότσαρης Π.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: Κατσίκης, Τρομπούκης, Ζούμπος, Φονιάς, Μανιφάβας, Νίκας, Παπακίτσος (88΄ Καραούλης), Ρούσσας, Σιαπλαούρας, Γόγα, Κακιώνης.

πηγή: e-maistros.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.