Τελευταια Νεα

26 Οκτ 2014

Βρίσκει ρυθμό ο Ατρόμητος

Βρίσκει το ρυθμό του ο Ατρόμητος Αντιρρίου που νίκησε εύκολα τον Αχελώο Αγγελοκάστρου με 3-0. Οι παίκτες του Περικλή Παπαποστόλου δεν ξεκίνησαν καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Ατρόμητος ξεκίνησε εντυπωσιακά και με μαέστρο τον Περικλή Παπαποστόλου κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 69’ ύστερα από σέντρα του Παπαποστόλου και γυριστή κεφαλιά του Αλεξόπουλου. Μετά το γκολ τα πράγματα έγινα πιο εύκολα με τον Ατρόμητο να βρίσκει χώρους και να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Σκανιά στο 76΄ που πλάσαρε άουτ για να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίς. Όμως αυτό που δεν κατάφερε  ο Σκανιάς το κατάφερε ο Αλεξόπουλος στο  78’ που εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Κάκκου με σουτ στη κίνηση νίκησε τον Τσιλίκα.
Στο 83’ ο Ατρόμητος θα πετύχει ακόμη ένα γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Ένα γκολ που σημείωσε 15χρονος Πλυταριάς με ωραία ενέργεια και αριστερό σουτ ένα γκολ που δικαιώνει στον προπονητή του Περικλή Παπαποστόλου για την επιλογή του να έχει στο ρόστερ της ομάδας νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντας τους ευκαιρία, και επίσης δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ατρόμητου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Καραδήμας, Κάκκος Β., Αποστολόπουλος, Καρακώστας, Δημητρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (82’ Πλυταριάς), Σκανιάς, Πετσίνης (63’Μπίμπας), Αλεξόπουλος, Γεράνιος (88’ Καραδήμας), Παπαποστόλου.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου):
Τσιλίκας, Ταμπάκής (80’ Σερμετζέλης), Μπούζας, Μπετσίκας, Ξανθόπουλος, Βαγενάς, Αριστόπουλος, Ράμμος, Τζαμαλής, Μήτσος (59’ Κωνσταντίνου), Καραλής(80’ Καραλής Σ.)

Το φιλμ του αγώνα:

12’ Σέντρα του Μπούζα σουτ του Τζαμαλή αποκρούει ο Καραδήμας.

13’ Σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

17’ Κόρνερ του Παπαποστόλου κεφαλιά του Δημητρόπουλου η μπάλα άουτ.

19’ Κοντινό σουτ του Καραλή θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Καραδήμας, το κόρνερ θα εκτελεστεί ο Καραλής θα γίνει πάλι αποδέκτης της μπάλας θα σουτάρει στη κίνηση ο Καρακώστας θα διώξει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

58’ Σέντρα του Παπαποστόλου σουτ του Σκανιά η μπάλα άουτ.

68’ Σουτ του Μπίμπα έξω από την περιοχή η μπάλα αουτ.

69’ Γκοοολ Σέντρα του Παπαποστόλου γυριστή κεφαλιά του Αλεξόπουλου η μπάλα στα δίκτυα 1-0

76’ Ο Αλεξόπουλος θα κλέψει τη μπάλα στη λίγο πίσω από τη μεσαία γραμμή θα βγει στην αντεπίθεση μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα θα σπάσει τη μπάλα στο Σκανιά που θα χάσει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

78’ Γκοοολ Ωραία σέντρα από δεξιά του Κάκκου Β. σουτ στη κίνηση του Αλεξόπουλου 2-0.

83’ Γκοοολ Ο Αλεξόπουλος θα πασάρει στον Πλυταριά ωραία ενέργεια η μπάλα στα δίκτυα 3-0.

πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.