Τελευταια Νεα

26 Οκτ 2014

Έμειναν στο "Χ"

Ισόπαλο 0 - 0 έληξε το παιχνίδι της Φλόγας Παλαιομάνινας με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Καρύμπα στο 37΄, όμως οι "ερυθρόλευκοι" λειτούργησαν άψογα, έχοντας τον τερματοφύλακα Κατσαβοχρήστο να "καθαρίζει" όποτε χρειάστηκε.
Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους με σουτ του Τζαμαλή που πέρασε ελάχιστα άουτ μετά τη σέντρα του Κατσιμάρη στο 8΄. Στο 11΄ οι παίκτες της Φλόγας απάντησαν στις ευκαιρίες με φάουλ του Καρύμπα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25΄ ο Καντάνης έβγαλε τη σέντρα και ο Ξευγένης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Η μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Κώστα Τάκου χάθηκε στο 32΄ μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Γαρούφη και σουτ του Κοντοπάνου, που έδιωξε ο Ρόκκος. Στο 37΄ ήταν η μεγάλη ευκαιρία της Φλόγας να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τζουλιάνο ανατράπηκε στην περιοχή από τον Πανταζή με το Ντζάνη να υποδεικνύει πέναλτι. Όμως ο Πάνος Καρύμπας που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και το 0 - 0 παρέμεινε. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Κατσαβοχρήστος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Καρύμπα στο 41΄.
Στο 48΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα το σουτ του Ξευγένη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 53΄ ξανά ο Καρύμπας με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Κόκκαλη που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 66΄ το πλασέ του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία με ατομική ενέργεια και σουτ του κατσιμάρη που έδιωξε εντυπωσιακά ο Ρόκκος. Στο 71΄ η κεφαλιά του Ξευγένη πέρασε άουτ και στο 74΄ στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα ο Καντάνης πέρασε στον Παπαδόπουλο, που βρήκε τον Καρύμπα που σούταρε και έδιωξε ο Κατσαβοχρήστος και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Παναιτωλίου απέκρουσε και το κοντινό σουτ του Τζουλιάνο κρατώντας το μηδέν.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο (83΄ Παχής), Νούλας (88΄ Δήμος), Κόκκαλης (65΄ Παπαδόπουλος), Καρύμπας, Ξευγένης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Κώστας Τάκος): Κατσαβοχρήστος, Πανταζή, Λαμπρακόπουλος, Ντίνος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος (46΄ Τάκος), Τζαμαλής (75΄ Μπουκουβάλας), Κατσιμάρης (91΄ Ρήγας), Κοντοπάνος, Τσοπανάς, Αλπέντζος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.