Τελευταια Νεα

26 Οκτ 2014

Ανεβαίνει ο ΠΑΟ Αγρινίου, πρώτη ήττα για τον Κεραυνό Ποταμούλας

Πραγματοποιώντας πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ Αγρινίου κέρδισε στην Ποταμούλα με σκορ 3 - 1 τον τοπικό Κεραυνό. Η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε και τα λάθη των παικτών του γηπεδούχου και πήρε προβάδισμα ασφαλείας. Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός ισορρόπησε, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει το σκορ.
Στο 5ο λεπτό το πλασέ του Ζιάκκα απομάκρυναν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Κεραυνού και στην εκτέλεση ο Σταμάτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 12ο λεπτό οι παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Γκουρνέλου. Στο 18΄ ο Μακρής εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κούση, πήρε τη μπάλα και νίκησε τον Παπαθανάση κάνοντας το 0 - 1. Η ευκαιρία των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν χάθηκε στο 35΄ όταν σε φάουλ του Παπαθανασόπουλου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Τα πάντα ουσιαστικά κρίθηκαν στο τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να μετατρέπουν το "εύθραυστο" 0 - 1 σε 0 - 3. Στο 43 ο Γκουρνέλος με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδα του και στο 45΄ ο Παπαθανάσης αιφνιδιάστηκε σε εκτέλεση φάουλ του Παπαθανασίου με τη μπάλα να καταλήγει για τρίτη φορά στα δίχτυα του.
Στο 56΄ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι αυτή τη φορά οριζόντιο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαθανασόπουλου. Στο 71΄ ο Καψάλης με πλασέ έκανε το 1 - 3, όμως παρότι στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 λόγω της αποβολής του Χρήστου Γκουρνέλου με δεύτερη κίτρινη στο 73΄, οι παίκτες του Θόδωρου Σκλαπάνη δε μπόρεσαν να νικήσουν τον Κώστα Ζώη και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Θεοδώρος Σκλαπάνης): Παπαθανάσης, Αναγνωστόπουλος, Τηγανίτας, Κούσης, Γιώτης, Λιάπης, Σωτηρίου, Μπακογιάννης (60΄ Πανάκης), Σιάχος (22΄ λ.τ. Παπαθανασόπουλος), Γκέκας, Καψάλης.

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος):
Ζώης, Παπαϊωάννου, Παπαθανάσης, Γκουρνέλος, Καράτσαλος, Παπαθανάσιου, Γκουρνέλος Θ., Σταμάτης, Ζιάκκας, Γκουρνέλος Χ., Μακρής (75΄ Πριτσούλης).

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.