Τελευταια Νεα

26 Οκτ 2014

Σπουδαίο διπλό για τον Ιδομενέα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ιδομενέας Εμπεσσού που επιβλήθηκε με 3 - 1 του Μεδεών Κατούνας. Με τη νίκη αυτή ο Ιδομενέας έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Κατούνας παρέμεινε στους 4.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν ευκαιρίες και προηγήθηκαν στο 25΄ με το Φάνη Λαγοπάτη. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι, πίεσαν, όμως με αντεπίθεση στο 55΄ ο Καρακασίδης έκανε το 0 - 2. Οι παίκτες της Κατούνας αύξησαν την πίεσή τους στη συνέχεια, μείωσαν στο 70΄ σε 1 - 2 με τον Κάτρη και έδωσαν τα πάντα για να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντ' αυτού στο 92΄ ο Κώστας Τριφέρης με ατομική ενέργεια στο 92΄ "σφράγισε τη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 3.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Νεοφώτιστος και Γουρουνάς και από τους νικητές οι Φάνης Λαγοπάτης, Κώστας Τριφέρης και Πάνος Αϋφαντής. 

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Μπουμπούλης Δ., Μαλακάσας (70΄ Κάτρης Γ.), Μούχας, Ζωγάκης, Παπαχρήστος, Σαμαντάς (46΄ Μαυρομάτης Κ.), Τσαβίδης, Νεοφώτιστος, Σεράφης Ε., Σεράφης Λ., Γουρουνάς.

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ:
Αϋφαντής Β., Λαγοπάτης Π., Αϋφαντής Π., Μανώλης (88΄ Ζήμος), Ρεγγούτας, Μακρυνίκας, Λαγοπάτης Δ., Καρακασίδης (75΄ Τσεκούρας), Λαγοπάτης Φ. (82΄ Μακρής), Τριφέρης Κ., Τριφέρης Φ.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.