12 Οκτ 2014

Ο Νίκος Μιμηγιάννης νέος τεχνικός στη Φλόγα Παλαιομάνινας

Ο Νίκος Μιμηγιάννης θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Κονδύλη στον πάγκο της Φλόγας Παλαιομάνινας. Ο 48χρονος τεχνικός συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με τον πρόεδρο της Φλόγας Χρήστο Κουτσομπίνα, τα βρήκαν και θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν τον ικανότατο τεχνικό άμεσα. Ο Μιμηγιάννης που έκανε εξαιρετική δουλειά στον Αμφίλοχο στο παρελθόν, στο ξεκίνημα της χρονιάς βρέθηκε στον πάγκο της Δόξας Καινουρίου, όμως έμεινε στην ομάδα τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φλόγας για τη συμφωνία με το Μιμηγιάννη αναφέρει:

Το Δ.Σ. της Φλόγας Παλαιομάνινας κάνει γνωστό ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Μιμηγιάννης, ο οποίος ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Δόξα Καινούριου, ενώ ήταν ο προπονητής που είχε ανεβάσει τον Αμφίλοχο στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 2010-11. Παράλληλα σημειώνεται ότι βοηθός προπονητή και γυμναστής παραμένει ο Θωμάς Καρτσακλής.

8 σχόλια:

  1. μακραν ο καλυτερος στην περιοχη μπορει ανετα και β και γ εθνικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλύτερος στην περιοχή φίλε μου είναι μακραν ο θεοδοσίου..Μουρινιο της Αιτωλοακαρνανίας δεν είναι τυχαίο...Κοίτα λίγο τους αριθμούς του και μετά ξαναγραψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοι ειναι ολοι

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. AMA ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Ο ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΛΙΑΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΚΙΟΥΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλός έχει δείξει έργο...όμως φέτος στο Α τοπικό υπάρχουν αξιόλογοι προπονητές και πού αρκετοί μπορούν και παραπάνω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γνώσεις του κ. Θεοδοσίου και ο χαρακτήρας του - και βέβαια οι επιτυχίες του - πιστοποιούν την ταυτότητά του. Ανα μφισβήτητα ο καλύτερος στο Νομό μας και όχι μόνο. Και μια πρόβλεψη. Ο κ. Θεοδοσίου, αργά ή γρήγορα, θα επιστρέψει στον ΑΡΗ Αιτωλικού, εφόσον προκύψει, κάποια στιγμή, δυνατό Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο κύριος.. "Λιασκος"..Ξέρω ότι ο Θεοδωσιου έχει ένα πρωτάθλημα με τον αρη χωρίς ήττα...και πέρυσι με τον όμηρο τους έκανε πλάκα..πήρε μια ομάδα που ήταν 11 βαθμούς πίσω και την έβγαλε πρωταθλήτρια με 14 βαθμούς από τον δεύτερο....Τα συμπερασματα δικα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.