Τελευταια Νεα

23 Σεπ 2014

Χάβος: Δεν είναι αυτός που δείξαμε σήμερα ο Παναιτωλικός

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός των "καναρινιών" τόνισε πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" έπαιξε καλύτερα, όμως ανέφερε πως δεν είναι αυτός που έδειξε σήμερα η ομάδα ο Παναιτωλικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου:

«Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια σήμερα, γιατί έπαιξε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος. Είχε την κατοχή και εμείς δεν μπορέσαμε να φτάσουμε την μπάλα στην επίθεση μας, γιατί μας πίεσε πολύ και έτσι δεν κάναμε ούτε μία ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μέτρα, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Δεν είναι αυτός ο Παναιτωλικός που δείξαμε σήμερα. Ήταν πολλά παιδιά σε άσχημη μέρα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Συμβαίνουν αυτά. Όταν χτίζετε μία ομάδα είναι λογικό να έχεις σκαμπανεβάσματα. Όταν χτίζεις μια καινούργια ομάδα ξεκινάς από την άμυνα. Είναι λογικό να μην μπορείς να βρεις αυτοματισμούς στην επίθεση. Πολλές φορές αλλιώς τα περιμένεις τα πράγματα κι αλλιώς γίνονται. Είναι πολύ δύσκολο να χτίσεις όταν συμβαίνει αυτό».

Για το πρόγραμμα του Παναιτωλικού: «Την προηγούμενη Κυριακή παίξαμε καλά μέσα στον Ατρόμητο. Δεν διαμαρτυρήθηκα που θα παίξουμε με πέντε μεγάλες ομάδες στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Μακάρι να μην χάναμε στον ΟΦΗ και να κερδίζαμε στο Περιστέρι. Αλλά με το "αν" δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να παραδεχτούμε, για το σημερινό παιχνίδι, όμως, ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος».
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.