Τελευταια Νεα

23 Σεπ 2014

Αναστασιάδης: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-1 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού δεν άλλαξε γράμμα από τα όσα είπε μετά την «εξάρα» του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ για το Γιουρόπα Λιγκ, ζητώντας κατεβασμένα κεφάλια και δουλειά από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας κόουτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Περίμενα να βγει κάποια κούραση στα παιδιά. Είμαστε ευχαριστημένοι όσον αφορά την αμυντική συμπεριφορά μας, αλλά όχι ευχαριστημένος προσωπικά από την επιθετική συμπεριφορά μας. Έπρεπε να προκαλέσουμε περισσότερες φάσεις, υπήρχε πρόβλημα στην τελική πάσα. Κοντέψαμε να το πληρώσουμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Όλα τα παραπάνω τα παιδιά τα κάλυψαν με ψυχή, δύναμη και θέληση και αυτό είναι το μήνυμα που κρατάμε, απέναντι σε μία ομάδα πολύ οργανωμένη με καλούς παίκτες. Είμαστε σε δύσκολη περίοδο, δεν ξεκίνησα τον Τζιόλη αλλά φάνηκε ότι δεν έκανα λάθος. Ήταν αργός στις κινήσεις του, αλλά όταν μπήκε μέσα βοήθησε. Αυτά τα καλύπτουμε όλοι μαζί».

Για τις ευκαιρίες που δίνει σε νέους παίκτες: «Αυτά τα παιδιά θέλουν εμπιστοσύνη. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, με το πρώτο λάθος που θα κάνουν θα τους κάνετε κομμάτια. Αυτό γίνεται με τα Ελληνόπουλα. Προσπαθούμε να απονέμουμε δικαιοσύνη στην προσπάθεια και αυτό γίνεται αποδεκτό στα αποδυτήρια. Ο Κατσικάς και ο Τζανδάρης είναι σαν μεταγραφές. Εμένα δεν μου αρέσουν τα λόγια, πρέπει να μιλάει η αγωνιστική κατάσταση».

Για τις πρόσφατες καλές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Εγώ πάντα με τον ίδιο τρόπο δουλεύω στις ομάδες μου, με αυτή τη φιλοσοφία. Μόνο δουλειά και κατεβασμένα κεφάλια, για να είμαστε καλά το Μάιο. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται σαν να είναι το τελευταίο. Αν συνεχίσουμε πάνω σε αυτή την φιλοσοφία τότε θα είναι ευχαριστημένοι όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη ομάδα. Δεν υπάρχουν μυστικά».

πηγή: novasports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.