Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2014

Νίκη με ανατροπή για τον Προμηθέα

Νίκη με ανατροπή για την ομάδα του Προμηθέα σε ένα παιχνίδι που δεν έπιασε σπουδαία απόδοση με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφ σάιντ που σημείωσε ο Μπλάνης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιώτη λίγο κάτω από τη μεσάια γραμμή στο 56′. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ όταν 8′ ο Μπλάνης με εξαιρετικό τελείωμα θα στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκασούκα που δε μπόρεσε να αντιδράσει. Λίγα λεπτά αργότερα στο 10′ ο Δημητρόπουλος δε θα καταφέρει από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα στέλνοντας την δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ευθυμίου. Το γκολ για την ομάδα του Προμηθέα θα έρθει στο 32′  με το Μπαλαμπάνη να κάνει μια σέντρα «συστημένη» για το κεφάλι του Μυτιλήνη που από πλεονεκτική θέση δεν αστόχησε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.
Στην επανάληψη η Δόξα θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της από την άσπρη βούλα με τον  Τζωρτζόπουλο να μη μπορεί να νικήσει τον εκπληκτικό Γκασούκα που μπλόκαρε εντυπωσιακά τη μπάλα στην αριστερή γωνία του, να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας του Προμηθέα αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού. Όμως ο Προμηθέας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με την είσοδο του παίκτη προπονητή Α. Καλαβριζιώτη ανέβασε την απόδοση του και στο 75′ θα φτάσει στο γκολ με πολύ όμορφη ενέργεια του Γιαβρούτα που πέρασε σαν σταματημένο τον αμυντικό της Δόξας και με ωραίο σούτ νίκησε τον Ευθυμίου κάνοντας το 2-1.

Για τον Προμηθέα διακρίθηκαν Γκασούκας, Γιαβρούτας, Μπαλαμπάνης και για την Δόξα Μπλάνης, Ευθυμίου, Τζωρτζόπουλος.

Προμηθέας Γαβρολίμνης (Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Αντωνίου (56′Αλμπάνης), Δημητρόπουλος, Κοσσόβας, Μυλωνάς, Καλαβρουζιώτης, Μυτιλήνης, Παπακωστόπουλος (56′ Καλαβριζιώτης).

Δόξα Καινουρίου (Μιμηγιάννης):
Ευθυμίου, Γκρίζης, Κωνσταντίνου, Σαλμάς, Γκορόγιας Στ., Κόκκαλης, Γιώτης, Αλτζερίνης, Τζωρτζόπουλος, Μπλάνης(83′ Κουτσικάκης), Στρεμένος(83′ Κουτσολάμπρος).

 Το φίλμ του αγώνα:

8′ Γκοοολ Ωραία μπαλιά του Γκρίζη ο Μπλάνης θα μπεί με ωραία ενέργεια στη περιοχή και με ωραίο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα 0-1.

10′ Σούτ του Δημητρόπουλου από τη γραμμή της μικρής περιοχής η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

32′ Γκοοολ Σέντρα ακριβείας του Μπαλαμπάνη κεφαλιά του Μυτιλίνη η μπάλα στα δίκτυα 1-1.

41′ Σουτ του Τζωρτζόπουλου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45′ Κόρνερ του Ταμπάκη κοντινό πλασέ του Παπακωστόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ.

53′ Ο Μυλωνάς θα ανατρέψει τον Γιώτη μέσα στη μεγάλη περιοχή ο κ. Βαλιάνος θα δώσει πέναλτι, ο Τζωρτζόπουλος θα το εκτελέσει αλλά ο Γκασούκας θα μπλοκάρει εντυπωσιακά.

75′ Γκοολ  ο Καλαβριζιώτης θα βρεί ωραία τον Γιαβρούτα που με ωραία ενέργεια θα νικήσει τον τερματοφύλακα της Δόξας και θα κάνει το 2-1.

87′ Εκτέλεση φάουλ του Αλμπάνη κεφαλιά του Κοσσόβα η μπάλα λίγο άουτ.

πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.