Τελευταια Νεα

2 Αυγ 2014

Νίκη στους "Ζωσιμάδες" στο τρίτο φιλικό

Στο τρίτο του φιλικό προετοιμασίας ο Παναιτωλικός νίκησε στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ με 1 - 0. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Κάπελ στο 50΄ σε ένα παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ο Παναιτωλικός είχε τις ευκαιρίες και το γκολ. Περίπου 500 φίλαθλοι στους "Ζωσιμάδες", μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας και άλλα μέλη της Διοίκησης του Παναιτωλικού
Ο Παναιτωλικός έχασε νωρίς στο παιχνίδι την ευκαιρία να προηγηθεί μετά από ωραίο συνδυασμό Μαρτίνες και Άλβες και σουτ του Βραζιλιάνου που έδιωξε με τα πόδια ο Βελλίδης. Στο 8΄ μετά από σέντρα του Κέβιν ο Μήλιος δε βρήκε σωστά τη μπάλα και ο Άλβες δε στόπαρε χάνοντας την ευκαιρία. Ο Ίλιτς υποδείχθηκε οφσάιντ στο 14΄ όταν ο Χαρίσης τον έβγαλε σε πλεονεκτική θέση και στο 37΄ μετά από συνδυασμό Γιάκου και Ακόστα, η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρα στον πρώτο που έπιασε το σουτ και ανάγκασε το Ράφαελ να διώξει με υπερένταση. Στο 42 μετά από σέντρα του Κρητικού ο Χαρίσης έπιασε το σουτ που έφυγε πάνω από το δοκάρι και στο 44΄ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γιάκου πέρασε ξανά πάνω από το δοκάρι.
Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Μύγας έβγαλε τη σέντρα, ο Μπεχαράνο δε βρήκε καλά τη μπάλα. που όμως έφτασε στον Κάπελ που με πλασέ εξ επαφής έκανε το 0 - 1. Στο 71΄ ο Σωτηρίου έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Μαρτίνες και στο 85΄ ο Μπεχαράνο βγήκε απέναντι από το Σωτηρίου που έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βολιβιανού. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 86΄, σε μια φάση που είχαν δύο δοκάρια. Αρχικά η καρφωτή κεφαλιά του Ετζενγκέλε μετά το κόρνερ του Μπεχαράνο και στην επαναφορά η κεφαλιά του Κολοκοτρώνη κατέληξαν στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου. Μοναδική φάση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 91΄ όταν ο Αυγενικού έβγαλε πλάγια αριστερά τον Τσάβες που απέναντι από τον Κολοβούρη έπιασε άσχημα το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει πλάγιο!


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (65΄ Σωτηρίου), Ντάσιος (33΄ Στρούνα (82΄ Ιωάννου)), Τζημόπουλος (65΄ Μπέριος), Μιχαήλ (65΄ Σκόνδρας), Κοροβέσης (65΄ Μουσκάι), Ακόστα (65΄ Τσάβες) , Λίλα (65΄ Αυγενικού), Χαρίσης (65΄ Τσουκαλάς), Κρητικός (65΄ Ηλιάδης), Γιάκος (65΄ Νάκος), Ίλιτς (65΄ Σαπαλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (46΄ Στεφανάκος (83΄ Κολοβούρης)), Κουτρομάνος (46΄ Μπεχαράνο), Κέβιν (63΄ Κωνσταντινόπουλος), Κούσας (73΄ Κουτρομάνος), Μαλεζάς (63΄ Ετζενγκέλε), Κόρμπος (46΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι (73΄ Καλογέρης), Κάπελ (73΄ Χαντάκιας), Μήλιος (46΄ Μύγας), Μαρτίνες (73΄ Ζαρκάδας), Άλβες (73΄ Μήλιος (83΄ Κολοκοτρώνης)).

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.