Τελευταια Νεα

2 Αυγ 2014

Ημίχρονο: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0 - 0

Στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό το σκορ είναι στο. Ισορροπημένο το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που δεν είχαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων στους "Ζωσιμάδες" μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, μαζί με άλλα μέλη της Διοίκησης της ομάδας. 
Ο Παναιτωλικός έχασε νωρίς στο παιχνίδι την ευκαιρία να προηγηθεί μετά από ωραίο συνδυασμό Μαρτίνες και Άλβες και σουτ του Βραζιλιάνου που έδιωξε με τα πόδια ο Βελλίδης. Στο 8΄ μετά από σέντρα του Κέβιν ο Μήλιος δε βρήκε σωστά τη μπάλα και ο Άλβες δε στόπαρε χάνοντας την ευκαιρία. Ο Ίλιτς υποδείχθηκε οφσάιντ στο 14΄ όταν ο Χαρίσης τον έβγαλε σε πλεονεκτική θέση και στο 37΄ μετά από συνδυασμό Γιάκου και Ακόστα, η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρα στον πρώτο που έπιασε το σουτ και ανάγκασε το Ράφαελ να διώξει με υπερένταση. Στο 42 μετά από σέντρα του Κρητικού ο Χαρίσης έπιασε το σουτ που έφυγε πάνω από το δοκάρι και στο 44΄ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γιάκου πέρασε ξανά πάνω από το δοκάρι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Ντάσιος (33΄ Στρούνα), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Χαρίσης, Κρητικός, Γιάκος, Ίλιτς.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς, Κόρμπος, Γοδόι, Κάπελ, Μήλιος, Μαρτίνες, Άλβες.

Στον πάγκο για τον ΠΑΣ εκτός του Στρούνα που πέρασε αλλαγή στο 33΄ βρίσκονται οι: Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Τσάβες, Αυγενικού, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλίδης, Ιωάννου.

Στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου κάθονται οι: Στεφανάκος, Κολοβούρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπεχαράνο, Χαντάκιας, Καλογέρης, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοκοτρώνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζαρκάδας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.