Τελευταια Νεα

25 Αυγ 2014

Ανοίγει την Τετάρτη η μπουτίκ του Παναιτωλικού

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα ανοίξει η μπουτίκ του Παναιτωλικού. Η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 11 έως τις 5 και το Σάββατο από τις 3 το μεσημέρι μέχρι την έναρξη του αγώνα. Το απόγευμα της Τετάρτης όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα βρεθούν στη μπουτίκ, θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα βγουν φωτογραφίες με τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου ώρα 19.00 η μπουτίκ του Παναιτωλικού ανοίγει! Παρέλαβε το νέο αθλητικό υλικό της Tempo και το διαθέτει στους φιλάθλους.
Πάρε την παρέα σου, έλα στο γήπεδο! Θα είναι εκεί όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έτοιμοι να υπογράψουν τις νέες φανέλες, να μοιράσουν αυτόγραφα να φωτογραφηθούν μαζί σας.
Η μπουτίκ θα είναι ανοικτή στη συνέχεια την Πέμπτη και την Παρασκευή, τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων (11.00 έως 17.00), όπως και τη μέρα του αγώνα από τις 15.00 έως την έναρξή του.
Ντυνόμαστε όλοι στα κίτρινα – μπλε και ετοιμαζόμαστε για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει το Σάββατο 30 Αυγούστου ώρα 21.30.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.