Τελευταια Νεα

25 Αυγ 2014

Ανακοίνωση για τα ΜΜΕ


Σύμφωνα με τον ΚΑΠ και τους κανονισμούς της Super League, δικαίωμα εισόδου στις θέσεις Τύπου (Δημοσιογραφικά θεωρεία, Αίθουσα Τύπου, Μικτή ζώνη) έχουν οι κάτοχοι ταυτοτήτων ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ ή των περιφερειακών Ενώσεων Συντακτών.
Για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης οι οποίοι αποδεδειγμένα καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού, που δεν διαθέτουν τις συγκεκριμένες ταυτότητες, θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για την εξυπηρέτησή τους. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν έγκαιρα σχετικό αίτημα στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναιτωλικός (press@panetolikos.gr) και θα ενημερωθούν για την έγκριση των διαπιστεύσεών τους.
Οι δημοσιογράφοι που έχουν δικαίωμα εισόδου, κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο Παναιτωλικού (Θύρα NOVA, οδός Βλοχού), θα εφοδιάζονται με ειδικό καρτελάκι το οποίο θα τους επιτρέπει την κίνησή τους στα Δημοσιογραφικά θεωρεία, την αίθουσα Τύπου και την Μικτή Ζώνη.
Δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τους κανονισμούς έχουν ΜΟΝΟ οι φωτορεπόρτερ μέλη της ΕΦΕ, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί αριθμημένα ατομικά γιλέκα από την Ένωσή τους.
Ραδιοφωνικοί σταθμοί (πανελλήνιας ή τοπικής εμβέλειας), μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο για την μετάδοση (μέρους ή όλου του αγώνα), μόνο μετά από έγγραφη άδεια που θα χορηγήσει η ΠΑΕ Παναιτωλικός κατόπιν αιτήματός τους.
Υπενθυμίζεται ότι τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων έχει η NOVA. Συνεπώς δεν επιτρέπεται η λήψη στιγμιότυπων του αγώνα, με οποιονδήποτε τρόπο και η δημοσιοποίησή τους.
Όσοι ενδιαφέρονται να καταγράψουν οπτικοακουστικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου ή από τις δηλώσεις στη Μικτή Ζώνη, οφείλουν να έχουν άδεια εισόδου από την ΠΑΕ Παναιτωλικός.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.