Τελευταια Νεα

6 Μαΐ 2014

Με μεγάλη επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ στο Αγρίνιο

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την Κ.Ε.Δ.Α. το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Δυτικής Ελλάδος. Στο κτίριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχαν 33 αθλητές από το Αγρίνιο και 70 από τη Δυτική Ελλάδα και την Αθήνα,μεταξύ των οποίων τρεις πρωταθλητές Ελλάδας. Οι αγώνες ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής με τη βράβευση των νικητών από την πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α. κυρία Ευαγγελία Κραβαρίτη και τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κύριο Κωνσταντίνο Ρόκκο. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της Κ.Ε.Δ.Α., ενώ στα πλαίσια της διοργάνωσης υπήρξε εκδρομή στο Πετροχώρι και ξενάγηση στην πόλη του Αγρινίου, με τους αθλητές που βρέθηκαν στην πόλη να μένουν αρκετά ευχαριστημένοι.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για τη διοργάνωση:


Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Δυτικής Ελλάδος 2014 που διοργάνωσε η Κ.Ε.Δ.Α. στην πόλη μας.
Συγκεκριμένα, στο κτίριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας αγωνίστηκαν 33 αθλητές από το Αγρίνιο και 70 αθλητές από τη Δυτική Ελλάδα και την Αθήνα.
Μάλιστα στους αγώνες συμμετείχαν και τρεις πρωταθλητές Ελλάδας, οι κ. Παπαχατζής Νικόλας, Μπομπολάκης Σταύρος και Δελημπαλταδάκης Νίκος (ο τελευταίος είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος 2014).
Οι αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 21:00 , στο κτίριο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (δίπλα στον ΟΤΕ) και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 4 Μαΐου στις 14:30 με την απονομή των επάθλων. Τη βράβευση των νικητών έκαναν οι πρωταθλητές Ελλάδας και για το Αγρίνιο η κ Κραβαρίτη, πρόεδρος της ΚΕΔΑ και ο κ. Ρόκκος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της ΚΕΔΑ στους αγώνες:

Στην κατηγορία Ζευγών 1-6 οι Καρράς Ευάγγελος - Καρατάσος Θεόδωρος τερμάτισαν 2οι μεταξύ 20 ζευγών, ενώ οι Θεοχάρη Ελένη - Σβερδίλας Λουκάς κέρδισαν το κύπελλο πρώτου μικτού ζεύγους. Επίσης οι Γκουρνέλος Αντρέας - Χαρατσάρης Κώστας κέρδισαν την υποκατηγορία των Μαθητών. Τέλος οι Αναγνωστός Κώστας - Τσάμης Χρήστος αναδείχθηκαν νικητές της 2ης ημερίδας ενώ οι Σεργίου Χριστόδουλος - Πρέκας Βαγγέλης νικητές της 3ης Ημερίδας.

Στις Ομάδες 1- 9 οι Καρράς Ευάγγελος - Καρατάσος Θεόδωρος (αγωνιζόμενοι με τους Κατσίποδα Δ. και Λεάκο Δ. από την Καλαμάτα) τερμάτισαν 3οι και οι Πρέκας Ευάγγελος, Σεργίου Χριστόδουλος, Μωραΐτη Φυλλίτσα και Τσιτσιμελή Μίρκα 4οι.

Τέλος στη μεγάλη κατηγορία ζευγών Open (1-16) συμμετείχαν 23 ζεύγη και την πρώτη θέση κατέλαβε ο δάσκαλος του ομίλου Κούρτης Δημήτρης (αγωνιζόμενος με τον Πατρινό κ. Χλιάπα Ιωάννη).

Στον ίδιο αγώνα οι Μερίτσης Άνθιμος - Τζελαλίδου Δήμητρα κέρδισαν την υποκατηγορία 1-11.

Στις ομάδες Open (1-16) την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Κούρτης Δημήτρης (του ομίλου μας), Καραγιαννόπουλος Λάζαρος, Γκουγιάνος Τάκης, Μαγκλάρα Αγγελική (των Ιωαννίνων) και Κοτινάς Σπύρος (από την Κέρκυρα).
Στον ίδιο αγώνα οι Μερίτσης Άνθιμος, Τζελαλίδου Δήμητρα, Φαρμάκης Νίκος και Νίκα Νανά (η κ. Νίκα αγωνίζεται στον Πειραιά) κατέλαβαν την 3η θέση ,

οι Τζογάνης Θεόδωρος - Τσοβόλας Σπύρος αγωνιζόμενοι με τους Αβδούλο Σ., Ριτσώνη Ε., Παπαζατζή Ν. και Νικολαΐδη Π. (αθλητές από την Αθήνα) την 4η

και οι Σκαβάρας Δημήτρης, Παπασπύρου Δημήτρης, Τσαμης Χρήστος και Αναγνωστός Κώστας κατέλαβαν την 5η.

Η διοργάνωση περιελάμβανε εκδρομή στο Πετροχώρι για καφέ, φαγητό δίπλα στην λίμνη Τριχωνίδα και ξενάγηση στην πόλη μας. Οι περισσότεροι αθλητές ερχόταν για πρώτη φορά να μείνουν στην πόλη μας τόσες μέρες και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, την εκπληκτική αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου και τη φιλοξενία.
Να τονίσουμε εδώ ότι σε επικοινωνία που είχαμε με τον δάσκαλο του ομίλου κ. Κούρτη, μας τόνισε ότι αυτός αλλά και οι κ Κραβαρίτη και κ. Ρόκκος συμφώνησαν ότι δύο είναι τα σημαντικότερα στοιχεία της διοργάνωσης που πρέπει να σταθούμε:
Το πρώτο είναι ότι 70 αθλητές από άλλες περιοχές που ήρθαν για 4 μέρες στην πόλη μας έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και θα μας επισκεφθούν πάλι την επόμενη φορά που θα αναλάβουμε τους αγώνες.
Επίσης στήριξαν οικονομικά τα φαγάδικα, ξενοδοχεία, καφέ και μπαρ της πόλης.
Το δεύτερο και μάλλον σημαντικότερο είναι ότι συγχρωτιζόμενοι με τους δικούς μας αθλητές, μας βοήθησαν να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες, όχι μόνο πάνω στο άθλημα, αλλά γενικότερα στον πολιτισμό κάθε περιοχής.

Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση.
« PREV
NEXT »