Τελευταια Νεα

11 Μαΐ 2014

Ηττα Αρη με 4-0 στην Αρκαδία από τον Παναρκαδικό

Με καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Παναρκαδικού επικράτησε 4-0 του Αρη Αιτωλικού , με τον Δημοσθένη Δήμο αλλά και τον Ευγένιο Πετρόπουλο, ο οποίος μπήκε αλλαγή να αποδίδουν εξαιρετικά και να βοηθούν για να φτάσει το σκορ σε αυτά τα επίπεδα. Το σκορ άνοιξε ο Τέλης Σαλαπάτας με κοντινό πλασέ, στο 28' λεπτό, παρά το γεγονός πως και νωρίτερα υπήρξαν φάσεις μπροστά από την εστία του Δούρου. Η άμυνα της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, ξεκλείδωσε και ο Δήμος με κεφαλιά, στο 40' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στους ίδιους ρυθμούς, με τον Παναρκαδικό να πιέζει, να έχει φάσεις και να προσπαθεί να αυξήσει το σκορ. Η είσοδος του Ευγένιου Πετρόπουλου στο 77' έκανε ακόμα πιο επιθετικούς τους "πράσινους", κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε στο 86', με σέντρα του πρώτου και κεφαλιά του Δήμου και πάλι. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πετρόπουλος έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με ωραίο σουτ, υπογράφοντας έτσι μια σπουδαία νίκη, που ανεβάζει τους "πράσινους" στους 44 βαθμούς.
Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Πετρόπουλος Ειρ., Μπούτας (77' Πετρόπουλος Ευγ.), Κωστάκης, Χατζόπουλος, Σταθουλόπουλος (60' Αρδάμης), Κυριακόπουλος Δ., Δήμος, Καδάς, Σαλαπάτας (71' Νάνος), Κυριακόπουλος Γ.

Στον πάγκο: Μανέλλης, Βλάχος, Μπεντεβής, Μπίσσιας.

Άρης Αιτωλικού: Δούρος, Βάλμας, Χονδρογιάννης, Πατσέας, Μακρής, Μπερερής, Καβαλιέρης, Παλιάτσας, Γαβρίνας, Βασιλάρης, Τουρλίδας.

Στον πάγκο: Κολοβάκης, Κυριάκης, Αρέτας, Ρόκκος.
« PREV
NEXT »