Τελευταια Νεα

15 Μαρ 2014

Βαθμολογική ανάσα η ΑΕΚ....1-0 τον Ηρακλή

Βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου που επικράτησε δύσκολα στο  ΔΑΚ Αγρινίου του Ηρακλή Αστακού. Η αναμέτρηση έγινε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών,  που δεν είναι υπερβολή ότι έμοιαζε με χωράφι. 

Το γκολ της νίκης που έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στους "πρόσφυγες" σημείωσε ο Αγγέλης στο 52'.
Η πρώτη φάση της αναμέτρησης έγινε στο 21', αφού μέχρι έκείνο το σημείο οι παίκτες προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σαμψώνας εκτέλεσε κόρνερ ο Καραγκούνης πήρε την κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Λιβάνη. Ο Ηρακλής αντέδρασε στο 27' όταν η κάθετη μπαλιά του Λιβάνη Β.Θ. στον Κουντούρη Α. με τον Βασιλόπουλο να προλαβαίνει να απομακρύνει πριν ο Κουντούρης γίνει απειλητικός. Η ομάδα του Αστακού που αμύνονταν καλά ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Στο 39' κάθετην  πάσα του Κοτρόστου στον Τριάντη αυτός βγαίνει τετ-α-τετ με τον Βασιλόπουλο αλλά ο Μολώνης κάνει σωτήριο τάκλιν και απομάκρυνε την μπάλα πριν πλασάρει ο παίκτης του Ηρακλή. Στο 45' η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι όταν ο Αγγέλης βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Λιβάνη, πέρασε την μπάλα με τον τερματοφύλακα του Αστακού να ανατρέπει τον παίκτη της ΑΕΚ και ο διαιτητής Διώτης να δίνει πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αστακού και όχι κόκκινη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αυγέρης στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Η ομάδα του Βασίλη Παπαθανασίου στο 52' έκανε το 1-0 όταν σε μια βαθιά μπαλιά πρόλαβε την έξοδο του Λιβάνη,"τσίμπησε" την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα. 
Η ΑΕΚ θα μποορούσε να κάνει δύο τα τέρματά της αλλά το πλασέ του Κούση σε μπαλιά του Αγγέλη στην πλάτη της άμυνας απέκρουσε ο Λιβάνης. Ο Σπυριλιώτης στο 89' έκανε την ατομική προσπάθεια μέσα στην μεγάλη περιοχή η μπάλα έφτασε στον Αγγέλη που έκανε το σουτ με τον Αργύρη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος. 
Ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 94' όταν το σουτ του Κουτσολάμπρου απέκρουσε εκπληκτικά ο Βασιλόπουλος.

ΑΕΚ Αγίου Κων/νου (Βασίλης Παπαθανασίου): Βασιλόπουλος, Σιάσος, Αυγέρης, Ροδίτης, Μολώνης, Μαντόγλου, Σαμψώνας (83' λ.τ.  Κούσης), Καραγκούνης, Σπυριλιώτης, Αγγέλης, Βακράκος (88' Παναγιωτόπουλος)

Ηρακλής Αστακού (Αποστόλης Γεωργίου): Λιβάνης Β.Ι., Κοτσίνης, Λιβάνης Π., Γκάτσης, Παπαζήσης, Λιβάνης Β.Θ., Κουντούρης Α. (57' λ.τ. Ζορμπάς), Αργύρης, Κοντοζήσης, Κοτρότσος, Τριάντης (82' Κουτσολάμπρος)
« PREV
NEXT »