Τελευταια Νεα

27 Ιαν 2014

Το διπλό ήρθε στο Παγκρήτιο

Ο Παναιτωλικός επιζητούσε την πρώτη του νίκη εκτός έδρας στη Super League και την πέτυχε στο Παγκρήτιο επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ανρί Καμαρά. 

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν καλύτερη και πέτυχε μια απόλυτα δίκαιη νίκη φτάνοντας τους 30 βαθμούς και παραμένοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ντεμπούτο με πολύ καλή εμφάνιση για τον Ανίν σε ένα παιχνίδι που ο Παναιτωλικός είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα.
Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη φάση στον αγώνα με συρτό μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη που έφυγε άουτ στο 5ο λεπτό. Στο 9΄ το σουτ του Χαντί έφυγε ψηλά άουτ και στο 20΄ το σουτ του Γοδόι κόντραρε και κατέληξε εύκολα στα χέρια του Αθανασίου. Στο 24΄ ο Εργοτέλης είχε πολύ καλή ευκαιρία μετά από σέντρα του Τζανακάκη και κεφαλιά του Αναστασάκου που έδιωξε ο Μπρακάλι και στο 29΄ ο Μπικέι έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα μετά από γύρισμα του Μπαντιμπανγκά. Στο 32΄ ο Αθανασίου απέκρουσε εύκολα το σουτ του Θεοδωρίδη, ενώ στο 36΄ το σουτ του Γοδόι έφυγε ψηλά άουτ. Στο 40΄ ο Μπρακάλι απέκρουσε εύκολα την κεφαλιά του Μπουχαλάκη μετά από σέντρα του Τζανακάκη και στο 43΄ ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Γοδόι πέρασε την κάθετη πάσα και ο Καμαρά με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου. Στο 45΄ ο Μπρακάλι απέκρουσε εύκολα το σουτ του Μπουχαλάκη και δευτερόλεπτα αργότερα μετά από ατομική ενέργεια και γύρισμα του Ανίν ο Καρντόζο πρόλαβε το Μπακάκη που ήταν έτοιμος να απειλήσει.
Στο 49΄ μετά από κόρνερ του Ρομάνο ο Σαρρής με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 51΄ ο Μπικέι απομάκρυνε δύσκολα τη σέντρα του Αζίζ. Στο 58΄ το σουτ του Καμαρά έφυγε άουτ και στο 60΄ μετά από σέντρα του Μπαντιμπανγκά ο Ρομάνο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 62΄ ο Αθανασίου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Σφακιανάκη και στο 66΄ το σουτ του Θεοδωρίδη έφυγε άουτ. Στο 78΄ μετά από ατομική ενέργεια του Καμαρά και γύρισμα του Σενεγαλέζου ο Νταλμά έστειλε τη μπάλα άουτ από κοντά στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού να διπλασιάσει τα τέρματά του. Στο 88΄ μετά από γύρισμα του Κούμπικ ο Μπρακάλι έδιωξε με τα πόδια και στο 91΄ το σουτ του Κουτρομάνου έφυγε άουτ στην τελευταία φάση του αγώνα.  

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Αζίζ, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Χαντί (71΄ Κούμπικ), Ρομάνο, Μπουχαλάκης (46΄ Διαμαντάκος), Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος (84΄ Βερπακόφσκις).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Ανίν, Γκάλο, Κούσας, Μπικέι, Σίλβα Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γοδόι, Θεοδωρίδης (77΄ Νταλμά), Μπακάκης (82΄ Κουτρομάνος), Καμαρά (87΄ Μπούντιμιρ).
« PREV
NEXT »