Τελευταια Νεα

14 Οκτ 2013

Ανακοίνωση-ευχαριστήριο αποχώρησης του διαιτητή Χρήστου Λάμπρου



Μετά από εννέα χρόνια αγωνιστικής παρουσίας στο χώρο της διαιτησίας στο νομό Αιτ/νίας,και συγκεκριμένα μετά από 370 αγώνες σαν διαιτητής και 173 αγώνες σαν βοηθός διαιτητή,ήρθε η ώρα να αποχωρήσω,αφού συμπλήρωσα το 5Οο έτος της ηλικίας μου, ανώτατο όριο διαιτητή εν ενεργεία. Ένα χώρο που ήρθε να συμπληρώσει τις εμπειρίες μου στο ποδόσφαιρο,σε ερασιτεχνικό επίπεδο,αφού πριν είχα αγωνιστεί για 16 συνεχόμενα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και εν συνεχεία διετέλεσα για τρία χρόνια παράγοντας στην ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύνδ.Διαιτητών Αιτω/νίας και την ΕΠΣ για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.Ειδικά τον ακούραστο εργάτη ,δάσκαλο της διαιτησίας και άριστο γνώστη του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της Αιτ/νίας και όχι μόνο, κ. Ντάουλα Δημήτριο, καθώς επίσης τους πρώην καθηγητές διαιτησίας κ. Νικάκη Βασίλειο και Λύτρα Νικόλαο,αλλά και τους πρώην διαιτητές κ.Τσαμπά Βασίλειο και κ. Καλαμπόκη Λουκά, που με έμαθαν να αποδίδω δικαιοσύνη στους αγωνιστικούς χώρους.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους διαιτητές που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια καθώς και τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους των ομάδων που με δέχτηκαν και με ανέχτηκαν στα όποια ανθρώπινα λάθη υπέπεσα.
Τέλος,πιστεύω ότι μετά από 28 χρόνια που υπηρετώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν πρόκειται να απομακρυνθώ από αυτό ,αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το υπηρετήσω από άλλους τομείς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.


Με τιμή
Χρήστος Λάμπρου
« PREV
NEXT »