Τελευταια Νεα

20 Οκτ 2013

Μοιράστηκαν βαθμούς Κεραυνός και Αετός

Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, τόσο βαθμολογικά όσο και ποιοτικά με το ποδόσφαιρο που αποδίδουν, βρέθηκαν αντίπαλοι και …εξουδετερώθηκαν. Γαβαλού και Σταμνά ήθελαν τη νίκη, κανένας τους όμως δεν κατάφερε να την πάρει και έμειναν στο δίκαιο, από πλευράς συγκομιδής, άλλα άδικο από πλευράς σκορ 0-0.
Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Αετός  ήταν αυτός που κρατούσε τα ηνία του αγώνα στο α΄ μέρος και είχε καλές στιγμές για να προηγηθεί. Αφού δεν μπόρεσε να το πετύχει στο καλό του διάστημα, φυσιολογικά στην επανάληψη ήρθε η πίεση από τη Γαβαλού που όσο περνούσε η ώρα επιζητούσε όλο και πιο πιεστικά το γκολ. Καθοριστικός για την εξέλιξη του ματς ήταν ο τραυματισμός του εξαιρετικού Ζήση στο 63΄, αφού οι φιλοξενούμενοι αποσυντονίστηκαν στο χώρο του κέντρου και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί τους, χωρίς όμως να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ.
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Κουρσάρης Α, Γιαννοκώστας, Τόσκα και Βδουκάκης, ενώ από τη Σταμνά οι Χόντος, Τσιλιπάνος Σ, Ζήσης και Βασιλογιάννης.
Πολύ καλή η διαιτησία των Παναγιωτόπουλου Β, Χουλιάρα και Κακατσίδη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ: Μπαλάφας Κ, Μπαλάφας Φ (57΄ Ζαπαντιώτης), Κουρσάρης Α, Μακραδήμας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης Π, Τόσκα, Τσοπανάς (80΄ Μπούρδος Ν), Μπούρδος Σπ, Βδουκάκης, Παπαδόπουλος (75΄ Γεωργίου).
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Χόντος, Παπαδόπουλος, Φράγκος, Τσιλιπάνος Σ, Ζήσης (63΄ λτ Τσιλιπάνος Γ), Φραγκούλης, Παστρωμάς, Κουκογιάννης (75΄ Ζωγράφος), Βασιλογιάννης, Στραβοδήμος (69΄ Ζιάκας).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
19΄ ο Κουκογιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Μπαλάφα Κ, αλλά πλάσαρε άουτ
31΄ σουτ του Ζήση απέκρουσε ο Μπαλάφας Κ, και στην επαναφορά ο Στραβοδήμος έστειλε τη μπάλα όαυτ.
40΄ γύρισμα του Τόσκα, ο Γιαννοκώστας από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε την αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου
44΄ κοντινή κεφαλιά του Τσιλιπάνου Σ. περνά λίγο άουτ
58΄ σέντρα του Βδουκάκη, ο Μπούρδος Σπ κοντρολάρει, και πριν προλάβει να πλασάρει ο Φράγκος «τσιμπάει» τη μπάλα και απομακρύνει
72΄ σουτ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος
78΄ ακυρώνεται σωστά γκολ του Μπούρδου Σπ. για χέρι
85΄ γυριστό σουτ του Μακραδήμα, μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.
« PREV
NEXT »