Τελευταια Νεα

27 Οκτ 2013

Νίκη με ανατροπή για τον Όμηρο...4-2 στο Δοκίμι

Σπουδαίο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, έξι γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι και μια αποβολή είχε ο αγώνας του Απόλλωνα Δοκιμίου με τον Ομηρο Νεοχωρίου, που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 2-4.
Ο Ομηρος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε δοκάρι στο 7΄ με τον Κούσουλα και στο 14΄ πήρε το προβάδισμα με 0-1 με το Λαγό. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφτασαν στην ισοφάριση στο 21΄ με τον Ζαχαράκη, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 34΄ έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο 5λεπτο του α΄ μέρους για την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις έχασαν πέναλτι με τον Λαγό, καθώς ο Διαμαντής απέκρουσε.
Η είσοδος του Αποστολίδη στο 43΄ στη θέση του τραυματία Τσάμη, λειτούργησε ευεργητικά για τον Ομηρο, καθώς από δύο χτυπήματα κόρνερ του Αποστολίδη ο Λαγός και ο Καλύβας τα μετέτρεψαν σε γκολ (2-2 και 2-4 αντίστοιχα). Ενδιάμεσα ο Ομηρος και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2 ο Ομηρος έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τσιρώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι παίχτες του εορτάζοντα Δημήτρη Θεοδοσίου δεν πτοήθηκαν και τέσσερα λεπτά αργότερα (στο 68΄) πήραν το προβάδισμα με τον Σεραφίγκο και τελικά πήραν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη που θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από τους νικητές που επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την 1η αγωνιστική, ξεχώρισαν οι Κάκκος Χ, Λαγός, Σεραφίγκος και Κούσουλας, ενώ από τον Απόλλωνα διακρίθηκαν οι Γαρούφης, Αλπέντζος, Κορομηλάς Φ και Ζαχαράκης.
Άριστη η διαιτησία των Στυλιαρά, Αντωνόπουλου και Μποτίνη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Διαμαντής, Τσακανίκας Ι (79΄ Μπάκας), Κρανιάς, Γαρούφης, Αλπέντζος, Νταλαγιώργος, Κορομηλάς Χ.Β (85΄ Αριστόπουλος), Κορομηλάς Φ, Αρκουμάνης Ε (90΄ Κορομηλάς Χ.Α.), Ζαχαράκης Λ, Νταλαπέρας Ν.
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσιου): Λιαπίκος, Βαλτογιάννης Κ. Τσιρώνης, Πασπαλιάρης, Κάκκος Χ, Τσάμης Σπ (43΄ λ.τ. Αποστολίδης), Λαγός (88΄ Φράγκος), Καλύβας Σπ, Σεραφίγκος, Τσιφοπανόπουλος, Κούσουλας (79΄ Βαλτογιάννης).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
μπάσιμο Σεραφίγκου από αριστερά και πάσα στον Κούσουλα που πλασάρει, όμως η μπάλα βρίσκει το αριστερό δοκάρι
14΄ 0-1 ο Λαγός με σουτ από το ύψος της περιοχής
21΄ 1-1 φάουλ του Κορομηλά Φ, ο Ζαχαράκης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ ισοφαρίζει
34΄ 2-1 έξοχη κάθετη πάσα του Κορομηλά Φ στον Ζαχαράκη που μπήκε μόνος και πλάσαρε στη δεξιά τωνία
41΄ κόρνερ του Τσιφοπανόπουλου, ωραία κεφαλιά του Σεραφίγκου στην αριστερή γωνία ο Διαμαντής μπλοκάρει εντυπωσιακά
45΄(+2) πέναλτι σε ανατροπή του Κούσουλα από τον Κρανιά. Το εκτελεί ο Λαγός, όμως ο Διαμαντής αποκρούει εκπληκτικά στη γωνία του σε κόρνερ
54΄ σουτ του Κούσουλα από κοντά, αποκρούει ο Διαμαντής, η μπάλα βρίσκει στον Αλπέντζο και περνάει κόρνερ
55΄ 2-2 κόρνερ του Αποστολίδη, ο Λαγός με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ισοφαρίζει
64΄ αποβολή του Τσιρώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ζαχαράκη
68΄ 2-3 συρτή σέντρα του Κούσουλα από δεξιά, ο Σεραφίγκος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ δίνει το προβάδισμα στον Ομηρο
75΄ ο Λαγός τετ-α-τετ πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Διαμαντής
78΄ 2-4 κόρνερ Αποστολίδη, ο Καλύβας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα



« PREV
NEXT »